Ayse1608 Duygusss Bende 2 gün evde ölçtüm doktorum dahiliye ye gitmen gerek dedi hafta içi gideceğim ilaç vs verirse başlamayı düşünüyorum dikkatte etmemiz lazım bebeklerimiz için hiç kendini korkutma canım
Duygusss Ayse1608 Kesinlikle bebeğim için zaten ne olsa yaparım diyorum. Bana hap veremem direk insilün dedi ama yine de bi diğer testlere bakalım dedi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun 🙏
SuktarphaHacerakr Duygusss seker yukleme sonucun nsl cikti benim aclik 79 1 ci yukleme 172 2 ci yukleme 103 tu doktor bana temiz dedi
Edabilal2005 SuktarphaHacerakr hatırlamıyorum birinci saat 181 di digerleri normaldi şimdi diyet yapıyorum bakalım salı doktorum var ne diyecek
Neslihankarabal Duygusss benim de çıktı. Diyet verdi doktor dusmedi. Insuline basladim. Gayette iyiyim suanda brnde cok uzulmustum cok aglamistim. Ama bebek icin kullanmamiz gerekiyor zaten doguma kadar sonrasinda bir test daha yapiyorlar kullanmiyorsun. O yuzden takma kafana
Sinem6193 Duygusss canım ben hamileliğimin 2. Ayından beri insülin vuruluyorum hemde günde 4 kere. Diyet yapıyorum şekeri dengede tutmak için. İnan çok zor şuan 8 ayıma girdim ama sonucu çok mükemmel olacağı için dişimi sıkıyorum ve denileni yapıyorum. Sıkma canını dikkat edip doktorun dediklerini yaparsan hiç bir sorun olmaz ☺️
Duygusss Sinem6193 Çok geçmiş olsun canım ☹️ Evet zaten sonuç güzel olacak diye içimi rahatlatıyorum bakalım diğer terstlerin sonucuna göre karar verilecek. Diyete de başlamak lazım tek başına insilün de yetmez. Zaten öyle çok yemek yiyen biri değilim bakalım artık
SuktarphaHacerakr Edabilal2005 rabbim sifasini verir insallh benim anlamadigim benim doktorum bana sonucun nie temiz dedi 172 benimde
Edabilal2005 SuktarphaHacerakr yok orda bir yanlışlık var iyice sor bi aç 90 tok 140 sınır daha yüksek olunca şeker olmuş oluyor 😞
Aryalinaa SuktarphaHacerakr 75 gr mı içtiniz glikoz 50 mi 75 ise normal biliyorum çünkü benimde 158 çıkmıştı 190 a kadarsa normal kabul ediliyor demişti
Fulyag SuktarphaHacerakr 75 gr yükleme yapılmıştır muhtemelen ondan normal demiştir benim de o değerlere yakın çıkmıştı normal değerlerlerdr ama yine de elinden geldiğince dikkat et dedi
Sinem6193 Merrcimek tabi canım ben hem diyet yapıyorum hem insülin vuruluyorum ama alıştım artık zorlanmıyorum
Aryalinaa Edabilal2005 siz 50 gr mı içtiniz 75 gr mı 75 de normal kabul ediliyor 140 üstü sanırım 50gr için
SuktarphaHacerakr Edabilal2005 bende ole biliyorum benim ac 79 1 saat 172 2 saat 103 cikti yani bana doktor temizlik dedi anlamadim
Edabilal2005 Aryalinaa ilk 50 gr 201 çıktı sonra 75 gr yüklendi onu da açlık hatırlamıyorum ama içtikten 1saat sonra 181 çıktı ikinci saat 135 oldu
Merrcimek Sinem6193 Canım ya bebeklerimiz için herşey inşallah kalıcı olmaz Ben şimdilik diyet yapıyorum ama şekerli bişey aklıma gelince yada görünce resmen ağlıyorum. Kendime kızıyorum sonra çocuk gb oldun buna ağlanır mı diye ama hormonlar dinlemiyor 😫😁