Busrademiir Duygusss Ya fikir olarak baş dönmesi başladığı an buz koyun boynunuza ve kafanıza, kolonya sürün bileklere bir de bir çay kaşığı sirke çay bardağına içine de yarim su iyi geliyor bir fikir sadece
Swraksya Sanırım şekeri çıkanlar şeker yüklemesinden sonra çıkanlar yani açlık şekeri tokluk şekeri ile olan bişey değil.. Bende de hamilelik için ilk testler yapıldığında açlık 103 çıktı 😒doktor diyet verdi bakalım uymaya çalışıyorum ama pek becerebildiğimi söyleyemem.. Hayırlısı inşallah..
Duygusss Swraksya Diyet gerçekten zor ama miniklerimiz için yapmak zorundayız ☹️ Benim açlık şekerim 132 çıkmış ☹️☹️
Edabilal2005 Aryalinaa ilk 50 gr 201 çıktı sonra 75 gr yüklendi onu da açlık hatırlamıyorum ama içtikten 1saat sonra 181 çıktı ikinci saat 135 oldu
Merrcimek Sinem6193 Canım ya bebeklerimiz için herşey inşallah kalıcı olmaz Ben şimdilik diyet yapıyorum ama şekerli bişey aklıma gelince yada görünce resmen ağlıyorum. Kendime kızıyorum sonra çocuk gb oldun buna ağlanır mı diye ama hormonlar dinlemiyor 😫😁
Duygusss imera_fera123 132 dedi canım ama tam emin değilim ☹️ İnsilün deyince şoka girdim, sonra bi kaç test daha yapalım dedi.
Merrcimek SuktarphaHacerakr Canım ben de 75 içtim ama dr 140 ın üzeri yüksek dedi. Benim 1. Saat tokluğum 140 ı geçiyordu
SuktarphaHacerakr Edabilal2005 bende ole biliyorum benim ac 79 1 saat 172 2 saat 103 cikti yani bana doktor temizlik dedi anlamadim
Merrcimek SuktarphaHacerakr Zaten riskli oluyor o zaman canım. Diyetle yola giriyor ama benim şuan düzeldi bile açlığım bu sabah 79 çık 98 di geçen hafta
Duygusss Kızlar insilün verdi ☹️ Bir de diyete başlıcaz☹️ Umarım gebelikten sonra devam etmez insilün ☹️