Merhaba herkese
çok sabırsız bir süreç dilerim en kısa zamanda isteyen herkes gebe kalsın 🙏🏻 Paylaşalım istedim kaç ayda gebe kaldınız acaba? Yumurta takibi yaptığınız halde kaç ay beklediniz 🌿
böylelikle belki aylarca bekleyen kişilere de umut olabilir paylaşımlar 🎉

15 Ağustos da düğünüm oldu. Şu an son adet günüme göre 5 haftalık gebeyim. Anlamadım bende. Çevremde herkes çok erken değil mi ? Nasıl olur ? Gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar.

Ejce soyle ben 33 yasima yeni girdim 34 de falan anne olmayi dusunuyordum ama cevremde arkadaslarimin benden genc anne adaylarinin cocuk icin ugrastiklarini gorunce korktum korunmayi biraktim esimle 2 mizde cok calistigimizdan cok sik birlikte olamiyorduk 4 yada 5 ay sonra hamile kaldim. Cok stres ve takip falan yapmayinca birlikteliginizi kendiniz icin yasayinca sanki hersey daha kolay oluyor diye dusunuyorum

Ejce kızıma 1 yıl sonunda hamile kaldım şuan 4 yaşında doğduğundan beri korunmadık şimdi oğluma hamileyim 7 aylık anca hamile kalabildim pcos olduğundan dolayı 😅

• Ejce bunu yanıtladı.
        • Ejce bunu beğendi.

balkupummm Masallah. Bende erken gebe kaldım çok şükür. Şey şimdi zaten adet tarihini tıp bilimsel olarak baz alıyor fakat. Birleşme günü ve hani yumurta çatlama vs vs bilimsel seylerden dolayı meraklanm birkaç haftaya Dr a gittiğinde belli olucak ekranda. Şu kadar haftalık diye net olarak. Ben mesela şimdi 11+3 oldum. Ekranda Dr un çıkan daha yeni 10. Haftam bitti. Doğrusu çıkıyor. Sağlık dolu bir hamilelik olsun ins 🤰💐

Ejce takvimim uygulamasından yumurtalama haftami ve günümü takip ettim. Hamdolsun Rabbim nasip etti ilk ay. 1 yılı bitirdik evliyim. İlk yıl düşünmedik

• Ejce bunu yanıtladı.
          • Ejce bunu beğendi.

Ejce tabi hamile kalmak icin ugrasanlar yillarca bekleyenler cok yipraniyor ve onlar icin rahat olmak o adar kolay olmuyor onlari da anliyorum.Allah isteyen bakabilen herkese evlat nasip etsin🙏🏼

Ejce cok yenisin o zaman herhangi bir saglik sorunun yoksa rahat olmaya bak telaslanip surekli uygulamalari takip etmek simdiden yipratmasin seni

balkupummm demekki adetin düğününden önce bitmiş. Hamile kaldığın güne göre hesaplanmıyor. Örnek vereyim mesela.
                Ağustosun 5 inde adet gördünüz 10 unda bitti adetiniz. Ağustos 15 de evlendiğiniz gece hamile kaldınız. Kaldığınız güne göre hesaplanmaz adetin ilk gününe göre hesaplanır. İnsanlar çamur atmak için elinden geleni yapar. Bu iş iftiraya kadar gider. Bu açıklamayı yapsanız da anlamazlar cahiller çünkü. Boşver in Allah bilsin