Hikari Tek seferde diyebilirim, normalde tahmini ovulasyon günlerimi uygulama ile takip ediyordum ve korunuyorduk, bir ay bakmayı unuttum ve korunmayı önemsemediğimiz tek gün ovulasyon günüme denk gelmiş 🤷🏼♀️
Bedihauslu Hikari Bn 6 ay sonunda kaldım hamile bu kadar 6 ay içinde kaç kere test yaptığımı dahi bilmiyorum ki ben en son 5. Ayda hem kendim hem eşim hastaneye gidip Bi sıkıntı var mı yok mu diye baktırdım herseye
Ejce DemetF şu an kontrollerde her iki tarafta sağlıklı görünüyor, stres çok etkiliyor diyorlar sanırım öyle 🤷♀️🤨
Seymamsl Ejce kesinlikle öyle ben gebelikten önce kontrole gitmiştim bi sıkıntı varsa bileyim diye doktorda istediğiniz zaman hamile kalırsınız dedi korunmayı bıraktık o ay olmadı eşim ürologa gitmiş 😳 Gerçi kızamıyorum da akranlarında o kadar çok bebeği olmayan var ki eşimin olurmuş ama bizim olmadı bende kesin sorun var diyip doktora da 1 senedir olmuyor demiş 😂😅 sonra aldım karşıma konuştum falan biz ilişkimizi mutlu olmak için yaşayalım bebek olsun diye değil dedim o ay da gebe kaldım ☺️ Darısı tüm isteyenlere ama stres en büyük düşman
MinikEkran Ejce hayır canım denemedim oluruna bırakmıştık kızımız daha küçük olursa olur olmazsa çaresine bakarız dedik 4 sene sonunda oldu 😊
hsqldnbebeqm Ejce ilk gebeliğimde 8 ay sonra oldu uygulamadan günleri takip ediyordum. Ozamanlar düzensizdi ama adetim.. 2.de 3.ayda oldu ☺️ 8 haftalığım. Doğumdan sonra düzenliydi adetm eskiye nazaran.
Zynpo Ejce ilk oğluma evlendiğim ay hamile kaldım şimdi ikinci oğluma hamileyim bu da tek seferde oldu çok şükür rabbim aratmadı isteyen herkese hayırlısını versin inşallah 🤲🏻
bebisininannesi54_ balkupummm bende Haziran’da evlendem 10 haftalık hamileyim herkes acele ettiniz diyordu ama ben halimden memnunum isteyerek yaptım Kimseyi dinleme benim gibi
bebisininannesi54_ Bskaymazz1 ben dugunumden 1 ay sonra hamile kaldım zaten haberim yoktu 2 ayim bitti komşular kaynanama gelinizde sorun var demişti o gece sabaha kadar ağlamıştım çok üzülmüştüm 10 gün sonra 1 aylık hamile olduğumu öğrendim Ayni komşu bu defa neden bu kadar çabuk hamile kadi dedi anlamıyorum psikoloji bozmak için herşeyi yapıyorlar
Bskaymazz1 bebisininannesi54_ Ay şaka mı bu 😱 İnanmıyorum komşuya bak sanane sorunum varsa veya belki düşünmüyorum insanlar ne kadar kötü niyetli be yazıklar olsun. Pis zihniyetliler başka birşey değil takmamaya çalışın.
Ejce bebisininannesi54_ insanların yorumları kimsenin hayatına dahil olmaz 🌿 bitmek bilmez bir laf enerjileri var..
zeeynepp19 Ejce yumurta takibi yaptığım halde 2 sene hamile kalamadım 😞 takip yapmayı bırakınca 2. Ayda hamile kaldım 🤷🏼♀️🙈
bebisininannesi54_ zeeynepp19 bence Allah vergisi bazen herşey umduğumuz gibi olmuyor e çok şükür ki olmuş sağ salim kucağınıza alirsiniz ins🤲
melikeguneyozalp Jrhazar Bilmiyorum denk geldiniz mi ama Ebru hanım var instagramda birgebeningünlüğü sayfası ben testlerimi zaten o hesaptan almıştım. Yumurtlama masajı tavsiye ediyordu onu uyguladım bir hafta.😊
Laydlittlemouse Jrhazar benim kendi görüşüm bir sorununuz yoksa pcos gibi ovulasyon testi yapmayın yapmak istiyorsanız da illa yumurtladığınızı görmek için bir kere yapın ovulasyon yaptığınızda sürekli gün sayıyorsunuz eğer benim gibi takan biriyseniz tabi. Ben 3 ay denedim ovulasyonla olmadı 4. Ay yapmadım oldu çok şükür şuan çok yeni hamileliğim. İsteyen herkese nasip olur inşallah
bebisininannesi54_ Bskaymazz1 malesef ki komşum sadece piskolojimj bozmak ile uğraşıyor eşime kızımı al demişti eşim de kızını kardeşi gibi görüyordu ve beni seviyordu beni aldı diye kadın her beni gördüğünde felan bana kötü yorum yapıyor ve artık sinirlerim bozuluyor sonunda satvgimj bozacam ama sabr ediyorum
Fundamomm balkupummm yani 15 Ağustos da evlendi isen ilk gece mi ildu daha 1aylik evlisin zaten nasıl 5 hafta oluyo
Meyraise @bebisininannesi54_ Fundamomm sanırım yeni anne adayısınız, bu soruyu sormanızı ona veriyorum çünkü. hafta hesaplaması son adet tarihinin ilk günü baz alınarak hesaplanır. Demek ki son adetini 5 Ağustos gibi görmüş.
Bskaymazz1 bebisininannesi54_ İnsanlar böyle pis zihniyetli gerçi şaşırmamak lazım. İnanın sırf zaten sizi sinir etmek için yapıyor bir araya gelmemeye çalışın ben olsam öyle yapardım en azından sinirlerimi de bozamazdı 😇