Ela20 Sancarefeem Arel, Aren, Uraz, Uras, Batuhan, baran, Bera, kerem, kerim, Melih, uğur, yağız, emir, Furkan, arda, Arın
Yokys Sancarefeem cocugm 15 gunluk oldu ismini koyduk ama hala icimize sinmis alismis degiliz zamanla insaallah😅😅
Ela20 Sancarefeem anneye babaya ilham gelir ki bu onun için hayırlı isim olur mutlaka ilham gelecektir akışına bırakın sürekli isim konusu konuşulursa evde iyice kafanız karışır
Yusuf__eren Sancarefeem sızın düşünceniz ama benim oğlum olacak rabbim nasip ederse Yusuf koycam Yusuf efendimiz gibi olsun diye ☺️
Sancarefeem Yusuf__eren çok severim annemle kardeşimin ismi için karar vermiştik bana sormuştu Yusuf emir mi olsun Yakup emir mi diye direk Yusuf demiştim kardeşimin ismi 🥰🥰🥰🥰
Sancarefeem denizdalgasi1 ah ne güzel bizde karar versek bi isimli şeyler yaptırmak istiyorum ya bide kuzum ondan
Lavantakokusu Sancarefeem Sancar değil de Sencer ismi de güzel. Bende ilk Sencer veya Çınar ismini düşünüyordum
Lavantakokusu Sancarefeem Büyük Selçuklu Devletinin son hükümdarının adı. Melikşahın oğlu. Birde kale, kılıç batıran gibi anlamları da var
2erkekannesiii Azur Azem Arda Alp Asaf Arel Aren Arın Benan Batu Batuhan Baha Buğra Bora Baran Çağan Çağhan Çağman Çağatay Çağrı Çınar Deha Deniz Deva Doğukan Egemen Eymen Edis Ediz Erdi Fırat Fatih Faruk Furkan Gökay Gökmen Görkem Gökdeniz Gediz Güney Kemal Kerem Kaan Kuzey Mete Muaz Melih Ozan Onur Pars Selim Savaş Suat Talha Tibet Tarık Taha Tuna Tuğra Uğur Umut Yağız Yamaç Yiğit Yusuf Zeyd
Deletedmom72727 Bende aşırı kararsızdım çok zor 2 taneye indirdim Selim ve Uras arasında kaldım ama diğer seçenekleride anlamlarıyla yazmak istedim belki fikir olur Arcan saf temiz Aksel saf temiz su taşkın su Andaç hatıra anı hediye Armağan Alp kahraman Savaşçı Cesur Batu Güçlü Berkay sağlam yapılı ve Ay ışığı gibi parlak olan güçlü ay Caner çok içten sevilen kimse Eray ay gibi parlak erkek ilk ay Enis dost arkadaş Edis Değerli ulu yüce yüksek Ediz ulu değerli kimse Furkan iyi ve kötüyü birbirinden ayıran kanıt Kuran’ı Kerim Gökay gök ve ay gibi güzel olan Haluk iyi güzel huylu Geçim ehli İslam’a yakışır Kerim yüce Ulu cömert Onat doğru düzgün namuslu güzel Ömer diri canlı hayat süren Selim sağlam doğru kusursuz temiz içten Sercan sevgili sevilen Seymen yiğit Sertan gecenin en karanlık olduğu anda dünyaya gelen ilk ışık Semih Bol cömert eliaçık gönüllü Uras Saadet mutluluk şans kısmet
Sancarefeem Deletedmom72727 emeğine sağlık çok teşekkür ederiz eminim benim dışımda da işine yarayan olur 🥰
Zuhalhlt Sancarefeem ayy ben de öyleyim valla canım kızım olucak hala karar veremedik 38 haftalık olcaz 😂 , oğlum olsaydi Kuzey , Ayaz , Çınar gibi isimler koyabilirdm
Sancarefeem Zuhalhlt kızımda çok rahat buldum ya Duha dedim eşim de bayıldı asla da değişmedi ama bu sefer yok yok olmuyor 😂
Brcnalprslnlblg Sancarefeem Sancarefeem bir sosyal bilgiler öğretmeni olarak Alparslan, melikşah, Kılıçarslan isimlerini çok beğeniyorum has Türkçe isimler. Eşimin adı Çağrı. Tarihte Çağrı beyin oğlu Alparslan. Ordan bir çağrışım yapmak istiyorum. Has Türkçe isimleri çok seviyorum. Anlamları da çok güzel.
2erkekannesiii Brcnalprslnlblg bende bayılıyorum kızım olacak Has Türkçe isim arıyorum ya da padişah annelerin ve eşlerinin adı gibi