2erkekannesiii Brcnalprslnlblg bende bayılıyorum kızım olacak Has Türkçe isim arıyorum ya da padişah annelerin ve eşlerinin adı gibi
Brcnalprslnlblg 2erkekannesiii kızım olursa İlbilge koyacağım ilbilge hatundan anlamı en Bilge kadın demek. Ya da seçeneklerimden bahsedeyim. Hüma hatun Fatih sultan Mehmet’in annesinin adı ve anlamı bulunduğu yere şans ve bolluk getiren demek. Ya da Mihrimah hatun var Kanuni’nin kızı. Ayın çevresindeki ışığı simgeliyor. Ve Burçin ismi has Türkçedir Selçuklularda kadınlara çok verilmiştir. Anlamı ise dişi geyik. Güzelliği simgeliyor
Sancarefeem Deletedmom72727 emeğine sağlık çok teşekkür ederiz eminim benim dışımda da işine yarayan olur 🥰
2erkekannesiii Brcnalprslnlblg Hüma akraba da var Mihrimah aklımda İlbilge de güzelmiş teşekkür ederim
Sancarefeem Zuhalhlt kızımda çok rahat buldum ya Duha dedim eşim de bayıldı asla da değişmedi ama bu sefer yok yok olmuyor 😂
Ela20 Sancarefeem anneye babaya ilham gelir ki bu onun için hayırlı isim olur mutlaka ilham gelecektir akışına bırakın sürekli isim konusu konuşulursa evde iyice kafanız karışır
Zuhalhlt Sancarefeem Bartu, Batur, Görkem, Kuzey, oğuz , Ömer , Çağdaş, Eymen gibi iismler geldi aklıma 😊
110710 Sancarefeem bende iki isim istemiyordum ama çok modern isimleri sevmiyorum bulamadım da öyle kısa güzel anlamlı ve dolu dolu olsun diye YavuzSelim düşündüm hemde ikisi birden söylenen isimlerden