Nilgun75 Naziferabia 😂biz okul çantalarını hazırlayalım bu gidiste erken zamanda okul çağında çocuklar sahip olacagiz 😂
aiseerol Nilgun75 keşke öyle bir şansım olsa başka bir rahatsızlığım var bu yüzden iğneyi önermiyorlar benim normal doğum yapmam bile mucize onların gözünde. Dayanamaz sezeryana alırız denildi zaten doktorlara kalsa hamile bile kalmamı önerilmedi. Ama en kötü sezeryan olurum düşüncesi ile herşeyi en iyi bilen Rabbim anneliği tattırdı şimdi tazeleme zamanı 🥰 İlkinde dayandım diye şimdi daha kolay olur diyorlar ama kendi sancım gelirse daha rahat doğum yaparım diye ümitliyim dua edin bana 😟
Nilgun75 aiseerol dualarım seninle Canım rabbim hayırlısıyla kucağına aldırsın mucizeni,ha normal ha sezeryan ne fark eder önemli olan sen ve bebeğinin sagligi ,karnında kesi olmuş olmamis ne fark eder,saglikla gelsin insallah
Nur3955 Nilgun75 39+2yim daha gelen giden yok arada ağrım oluyor ama gelmiyor karnim çok kasılıyor diyebilirim
Nilgun75 Nur3955 yok Canım bunlar fazla nazlı ,anneye Ümit verelim ,ama çıkmayalım diyorlar sanırım 😃
Sedaarii41 Nilgun75 açılma hiç olmasada suni ile açılıyormu benimde açılmam yok cunku suni verecekmişler
Nilgun75 Sedaarii41 evet Canım suni sancı ile aciliyor,ben kızımı sıfır açılma ile suni sancı alarak ,epidural normal dogum yaptım
aiseerol Nilgun75 amin hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah. Aynen öyle tek temennim sağlıkla doğumu atlatmak. Bakalım nasıl doğum anılarımız olacak🤗
Naziferabia Nilgun75 ahahahah sanırım öyle olacak. Bu zamana kadar eşim hep biraz daha dursun diyordu sabah artık gelsin demeye başladı. Bizimki ilk olduğu için ilk torun falan herkes dokuz doğurdu 😄😄
Nilgun75 Ozfun90 bana da 40. Haftada gel dedi ,sok oldum çok iyi anlıyorum seni ,nasıl sınırım bozuldu,bir hafta daha mi olamaz dedim resmen
Nilgun75 Beyzabcr ay aynen bakalım kimin bebisi annesini ilk sevindirecek çok merak ediyorum ,dogum yapan yazsın buraya nolur
Nilgun75 aiseerol insallah çok güzel anılar olur,annelerden biri burda doğumunu anlatmisti,çok korkmustum,insallah bizimkiler süper olur
Nilgun75 Naziferabia ahahah adam da haklı dursun dursun dedikte baktı ki cikmiyor,gel artık demeye başlamış yazık