Sedaarii41 Tubazenginnn bende 40+5 sancı çıktı bugun biraz kendi kendine açılmam olmazsa suni alıcam pazartesi yatış yapılcak
Betul_02 milla-s sağolun amin inşallah spinal oldum biraz daha toparladim bugün ilkide spinal di çok memnunum
milla-s Betul_02 oh çok sevindim sizin için. Benim de salıya sezaryen olma durumum var da o yüzden merak etmiştim, çok geçmiş olsun tekrar 😇
Eminee12 Nilgun75 ya şimdi de kasigima böyle ağrı giriyo geçiyor yalancı sancı mi bu adet ağrısı gibi de bel ağrısı vuruyo
Eminee12 Nilgun75 ya şimdi de kasigima böyle ağrı giriyo geçiyor yalancı sancı mi bu adet ağrısı gibi de bel ağrısı vuruyo
Nilgun75 Eminee12 yalanci sanci canim ,gercek sanci cok sık araliklarla oluyor ve dinlenme ile gecmiyor
Deryaerbil Nilgun75 merhabalar , doğumdan önce yapılması gereken testler nelerdir ?? Kan testlerinin isimlerini biliyor muusnhz
Nilgun75 Naziferabia ahahah adam da haklı dursun dursun dedikte baktı ki cikmiyor,gel artık demeye başlamış yazık
Naziferabia Nilgun75 evet 😄😄 hayırla alırız inşallah kucağımıza. Merakla perşembe gününü bekliyorum 🙈🥰🥰
Nilgun75 Nilgun75 bugün tarçın çayına başladım bakalım sancılar başlayacak mi kızlar haber edeceğim sizi
Sedaarii41 Tubazenginnn devlete gidiyorum ben şuan 1 satte 4 kez sancı girdi ter attırıyor acaba gerçek sancı mı bılemıyorum
gozde1934 Bende 41.hafta 1 günlüğüm bugün kontrolum vardı Doktorum Çatı kontrolunde Yumuşama var dedi Sancilarim da Çıktı Her an bekliyoruz artık Dualarınızı eksik etmeyin Lütfen