oykumoms Nilgun75 42 ye kdr yolu var ksrdesimin ki yeni daha gelmedi sezeryana aldilar 41+6 da yigenim 13 gunluk suan kesin bnmde oyle olur ama o.kdr beklersem diycem alin beni sezeryana yeter 🤣 yarn gtcem bakalm🍼🐣😀
Nilgun75 oykumoms ben kendimi bir yerlerden atayım en iyisi 41 olur mu derken 42 çıktı başımıza 😂😂Allah analı babalı buyutsun Canım,bende alın diye bağırırım her halde 42 ye uzanırsa yolumuz 😂
Nilgun75 aiseerol bende ilk gebeligimi su kaybı ile suni sancı ile yaptım ama epidural olduğu için zerre hissetmedim ,epidural isteseniz doktorunuzdan kesinlikle tavsiye ederim ,ne igne ne dogum hiç bir şey hissetmiyorsunuz
aiseerol Nilgun75 keşke öyle bir şansım olsa başka bir rahatsızlığım var bu yüzden iğneyi önermiyorlar benim normal doğum yapmam bile mucize onların gözünde. Dayanamaz sezeryana alırız denildi zaten doktorlara kalsa hamile bile kalmamı önerilmedi. Ama en kötü sezeryan olurum düşüncesi ile herşeyi en iyi bilen Rabbim anneliği tattırdı şimdi tazeleme zamanı 🥰 İlkinde dayandım diye şimdi daha kolay olur diyorlar ama kendi sancım gelirse daha rahat doğum yaparım diye ümitliyim dua edin bana 😟
Beyzabcr Nilgun75 ayniyiz hafta olarak al bendende o kadar. Cok yürüyüş yapiyorum hurma fln aldim onu yiyorum sicak dusa giriyorum hergun geceleri kasiklarim agriyo ama gunduz geciyo. Nisam su vs hic bisi yok bkalim
Nilgun75 Beyzabcr ben bu hafta tarçın yiyeceğim bol bol yoğurt üstüne o doğal yoldan sancı baslatiyormus,sizde de çok ayakta duramama,bayılma hissi oluyor mu peki
Beyzabcr Nilgun75 yoo sadecw cabuk sekerim düşüyor cok ayakta duracaksam veya yuruyuslerde falan bisiler atistiriyorum. Muhtemelen sekeriniz düşüyordur
Nilgun75 Beyzabcr bilemedim ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum ,geçmiş olsun Canım. Allah kurtarsin ikimizde hayırlısı ile insallah
cidolila Nilgun75 38 de doğum olur dedi kanala girdiği için heralde suyun gelirse korkma duş al gel hemen dedi ben duyunca şok oldum hiçbişey soramadım
Nilgun75 Beyzabcr ay aynen bakalım kimin bebisi annesini ilk sevindirecek çok merak ediyorum ,dogum yapan yazsın buraya nolur
Ozfun90 39+3 oldum. Hiçbir belirtim yok. Ne nişan gelmesi ne açıklık ne de sancı. Bugün doktora gittim. Nst de bişey çıkmadı. Haftaya 40.haftanizda gelin dedi doktor. bakalim beklemedeyim.
Nilgun75 Ozfun90 bana da 40. Haftada gel dedi ,sok oldum çok iyi anlıyorum seni ,nasıl sınırım bozuldu,bir hafta daha mi olamaz dedim resmen