Nilgun75 Yoncca valla bizimki öyle bir daraltmis hep küfür yiyor benden ,elin kırılsın böyle mi kapatılır diye ,tüm cinsel hayatim bitti o derece,tek umudum bu dogum artık 😂
Nilgun75 Eminee12 Canım karnın sertlesiyor tas gibi oluyor sonra tekrar yumuşuyor,bir kaç dakika sonra tekrar sertlesiyor aynısı oluyor,adet gibi olanıda kasılma değil sancı
Eminee12 Nilgun75 ya şimdi de kasigima böyle ağrı giriyo geçiyor yalancı sancı mi bu adet ağrısı gibi de bel ağrısı vuruyo
Eminee12 Nilgun75 ya şimdi de kasigima böyle ağrı giriyo geçiyor yalancı sancı mi bu adet ağrısı gibi de bel ağrısı vuruyo
oykumoms Nilgun75 42 ye kdr yolu var ksrdesimin ki yeni daha gelmedi sezeryana aldilar 41+6 da yigenim 13 gunluk suan kesin bnmde oyle olur ama o.kdr beklersem diycem alin beni sezeryana yeter 🤣 yarn gtcem bakalm🍼🐣😀
Nilgun75 Ayselina benim de sürekli adet sancısı gibiydi böyle gidip gidip gelmiyordu hafiftendi ama şimdi hiç yok gecti gitti o sancı da
Nilgun75 Khadije demekki tek degilmisim bu son bir aydir böyle ,o yüzden hemen dogumu istiyorum artık,kollarım bacaklarım agiriyor
Nilgun75 milla-s benim bebeğim her ay kilosundan 600 gram fazlaydi istikrarını bozmadi,insallah sezeryan olmam 😥
milla-s Nilgun75 ben de ilk duyduğumda çok üzüldüm ama şimdi önemli olanın sağlıkla kavuşmak olduğunu biliyorum. İri bebeklerde normal doğumda bazen kafa çıkıyor ama omuzlar çıkamıyormuş, kırmak zorunda kalıyormuş doktorlar veya bebek kendini iterken kırılıyormuş. Öyle şeyler olmasındansa sezaryeni tercih ederim ben açıkçası.
Nilgun75 milla-s ay Allah korusun ilk defa duydum benim her yerimi kessinler öyle olmasın ,Allah korusun ya 😥
aiseerol Nilgun75 42 ye kadar bekleyenleri bile duyuyoruz ama benim doktorum pazartesi 40+0 oluyor suni sancı ile doğum başlatalım dedi ama ben kendi sancımı beklemek istiyorum. Ne olacak bilmiyorum. Sizde de inşallah birden suyunuz gelir birkaç saat içinde kolaylıkla doğum yapanlardan olursunuz. Benim ilk bebeğimde hiçbir belirti yoktu ve suni sancı ile doğum başlatıldı. Çok zorlanmıştım aynı şeyleri yaşama korkusu hat safhada 🥺
Nilgun75 aiseerol bende ilk gebeligimi su kaybı ile suni sancı ile yaptım ama epidural olduğu için zerre hissetmedim ,epidural isteseniz doktorunuzdan kesinlikle tavsiye ederim ,ne igne ne dogum hiç bir şey hissetmiyorsunuz