Sedaarii41 Tubazenginnn devlete gidiyorum ben şuan 1 satte 4 kez sancı girdi ter attırıyor acaba gerçek sancı mı bılemıyorum
Tubazenginnn Sedaarii41 benim doktorumda ne hikmetse suni sancı vermemekte direniyor sancılarım çok şiddetli ama açıklıgım ilerlemiyor kadın habire bir sezeryan yapma peşinde😒
Naziferabia Nilgun75 evet 😄😄 hayırla alırız inşallah kucağımıza. Merakla perşembe gününü bekliyorum 🙈🥰🥰
Nilgun75 Khadije bugün tarçın çayına başladım,sancilarim başlayacak mi burdan haber vereceğim ,o çıkmıyorsa bende doğal yollara başvurdum artik,dün sex ,bugün tarçın ,dip temizlik kolları sıvadım bakalım
esmanurgzl minikprensimmmm1234 ben de şuan 39+4teyim ne açılma var ne sancı, dün muayene oldum kafası daha çok yukarda hiç kanala girmemiş suni sancı bile versem doğum yapma ihtimalin %30 dedi doktor :( bekledikçe de kilo alıyor 4 kiloyu geçerse normal doğum yapmaktan korkuyorum salı günü tekrar çağırdı hala hiç açıklık yoksa sezeryana alacak. Sizde durum nasıl?
minikprensimmmm1234 esmanurgzl Yarın kontrolüm var canım sancılar devam ediyor bazen böyle rahmim sızlıyor
Nilgun75 esmanurgzl 4 kiloyu geçerse normal dogum şansı çok az,Doğumda kolunun çıkma ihtimaline karşı sezeryan yapıyor doktorlar
Nilgun75 Iby benim tam tersine nabzım ve tansiyonum düşüyor,sizinki yukseliyorsa doguma hemen alırlar bir kontrole gidin
Nilgun75 Nilgun75 bugün tarçın çayına başladım bakalım sancılar başlayacak mi kızlar haber edeceğim sizi
gebeskaplumbaga Nilgun75 2 gündür dip temizlik yapıyorum evin camlarını bile sildim o kdr temizliğe hiçmi sancı tutmaz😪
Khadije Nilgun75 genelde annelerdeki bu temizlik meraki doguma yakin yuva kurma hormonları yukseldigi icin olurmus oyle okumustum biyerde
Khadije gebeskaplumbaga benimde suan sol tarafimda dehset bi agri ve batma hissi var ama sancimi baska birsey mi bilemiyorum bol bolda akintim geliyor
Nilgun75 gebeskaplumbaga bende de gebeliğin başından beri öyle bir durum var,Canım cif asardigi için gece gündüz evin her yerini cifliyorum ,onu kokladikca aldigim zevki anlatamam
Nilgun75 Khadije cocuk buyudukce kasiga batma yapiyor normal canim,bende de son gunlerde asiri cinsel istek oluyor neden bilmem ,hormônlar iyice kafayi yedi
Adarsaliha06 39+1 olduk bugün açılmam hala 2 cm bebek doğum kanalında nst de 75 sancım çıktı fakat ben hissetmiyorum. Ne sancı ne ağrı 2 sadece 2 gün sabahları kustUm bugün oda olmadı. Yarın tekrar muayenem var. Ama ne gelen var ne giden öyle bekliyorum sadece