Cigdemozcan Deletedmom93428 yaaa bebeğine kavuşacaksın ne güzel niye stres oluyorsun bence bebeğini gördüğün an her şeyi unutacaksın ve kendim olmadım ama hiç acıtıyor diye duymadım çok ince oluyor ya hissetmezsin.🥰
balbocegim27 Deletedmom93428 ayyyy edoşş kız bildiğin doğuruyon hadi oğluşunla hayırlı haberlerini bekliyoruz
hepoyleolurzaten Deletedmom93428 Güzel haberlerini, hikayenizi bekliyoruz kuzum 🙏🏻 Sağlıkla kavuşun, unutmadan söyleyeyim oğluşunun o ilk an ki sıcaklığını asla unutmayacaksın 🌸👶🏻
Deletedmom93428 Elifdikel ay oğlumla aynı gün doğan 2. Bebiş 😊🥰 sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah 😊🤩
Candanesra hepoyleolurzaten 3 kere denemeye iğneyi yaptılar içindeki sıvı neyse elektrik çarpması yaptı çok şiddetli siniremi geldi bilmiyorum yoksa iğnenin etkisindenmi çok fena çarpıldım
hepoyleolurzaten Candanesra enjekte ettikleri anda olmuştur muhtemelen anestezi uzmanı gerçekten çok önemli bu konuda 😔 çok geçmiş olsun
AseLenaMom Deletedmom93428 Ediyorum canım 🌺 Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah paşayı 🙏 Allahım kolaylık versin 🤲
-hilal Deletedmom93428 hatta en sonuna ben atlattım ne haliniz varsa görün de ekleyebilirsin zkdkdkdldld doğrular olsun yeterli dkdkdk üç ayım kaldı düşünmekten kendimi yedim ya