Deletedmom93428 hepoyleolurzaten ya gerçekten mi kuzum ya inan o iğneden korkuyorum başka bir şeyden değil🤭😂
hepoyleolurzaten Deletedmom93428 ben iki iğne beraber yedim epidural+spinal ama damar yolu açılırken bile insanın canı daha çok yanıyordur belki 😅
[silindi] Kucukmucize Sorsana hatırlıyor muyum 😂 Heyecandan hiçbirşey hatırlamıyorum 🙊 Ama zaten seni gerecek strese sokacak birşey konuşulmaz ki orda daha çok seni rahatlatacak şeyler konuşulur 😊
Kucukmucize [silindi] inşallah canım çok stresliyim heyecanlıyım.İğne olduktan sonra zaten birşey olmaz herhalde öylede işte insan ilk bebek olunca korkuyor vs 🙏
[silindi] Kucukmucize Tabi illaki oluyor kim ne derse desin bende de vardı. Ama doğumdan sonra anlayacaksın ne kadar gereksiz stres yaptığını hiç tedirgin olma 😊 Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲😘
Kucukmucize [silindi] amin canım çok sağol birşey daha sorabilir miyim.suntayı ameliyatta mı takıyorlar gitmeden mi.Bide ne zaman çıkarıyorlar 🙏🙈hakkını helal et çok soru sordum
[silindi] Kucukmucize Ne demek canım olur mu öyle şey helal olsun 😘 Bana ameliyathanede takıldı uyuşturduktan sonra, uyuşukluğum geçip ayağa kalktıktan sonra da çıkarttılar
Aleynanin_annesi34 Deletedmom93428 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın ve alınız. Ne güzel Bi günde bebeğiniz dünyaya geliyor, hayırlı Bi gün de doğuracaksınız çok şanslı bebeğiniz🥰💕
handenur__ Deletedmom93428 Artik dogurdummm diye post acmani bekliyoruz biran önce sağlıkla al kucağına
Deletedmom93284 Deletedmom93428 geçen dua etmiştik doğmamış demek bebiş 🥰 hayırlısıyla sağlıkla acısız bir şekilde kucağınıza alın bebeğinizi 🥺🌸
Elifdikel Deletedmom93428 aynen bende öyle bugün seseryanim var uyuyamadım kızımda acil doğum olmuştu neye uğradığımi şaşırmıştım bu planlı olunca daha değişikmis sağlıkla alalim yavrularımızı kucağımiza :)
Deletedmom93428 Elifdikel ay oğlumla aynı gün doğan 2. Bebiş 😊🥰 sağ salim alalım kucaklarımıza inşallah 😊🤩
Candanesra hepoyleolurzaten elektrik çarpması oldu bende çok şiddetli ayağıma çok bağırdım belden ne verdilerse
hepoyleolurzaten Candanesra Allah Allah 😯 anesteziden kaynaklı olabilir belki ben sıcaklık hissetmiştim 🤷🏻♀️
zeynepin_annesiiii Deletedmom93428 benim yemek yemeyince sabahları midem bulanıyo 🤦🏻♀️ tek derdim bu şuan 😂😂
Candanesra hepoyleolurzaten 3 kere denemeye iğneyi yaptılar içindeki sıvı neyse elektrik çarpması yaptı çok şiddetli siniremi geldi bilmiyorum yoksa iğnenin etkisindenmi çok fena çarpıldım