AseLenaMom Deletedmom93428 Ediyorum canım 🌺 Sağ sağlim kucağına alırsın inşallah paşayı 🙏 Allahım kolaylık versin 🤲
hepoyleolurzaten Candanesra enjekte ettikleri anda olmuştur muhtemelen anestezi uzmanı gerçekten çok önemli bu konuda 😔 çok geçmiş olsun
hepoyleolurzaten Deletedmom93428 Güzel haberlerini, hikayenizi bekliyoruz kuzum 🙏🏻 Sağlıkla kavuşun, unutmadan söyleyeyim oğluşunun o ilk an ki sıcaklığını asla unutmayacaksın 🌸👶🏻
Mom54544 Deletedmom93428 edosum bebeği aldı kucağına tabi keyif çıkarıyodur inşallah şu sıralarda inşallah iyisinizdir ikinizde kuzum ya 😊
bebegimin-kokusu21 Deletedmom93428 merhaba canım doğum yaptın mı son durumunuz nedir bebisi aldın mi hayırlısıyla kucağina🥰
Firdevss167 Deletedmom93428 bende spinal doğurdum kimisi o belden yapılan iğneyi hiç hissetmiyor ama ben o iğneyi çok hissettim hatta bana kendini geri çekme demişti iğneyi yapan doktor. Bünyeden bünye ye değişiyor hissiyat sanırım
AseLenaMom Deletedmom93428 Yaaaaaaaaaaaaaaa nasıl hissediyorsun kendini 😍😍😍😍 senden hikayeni bekliyoruz 😃
Aleynanin_annesi34 Deletedmom93428 maşallah Allah analı babalı büyütsün inşaAllah gözün aydın canım 😊🌹