Dunyabebek ikincim253 bende 22 haftalık oldum kızımla. Rüya’m gelecek Allah kısmet ederse +6 kilo aldım şuan 52yim. Bebek belli bile değil 🤰🤗
elftrndmrci anne-li1 haklısınız Salih’e uymaz☺️ İki isim düşünmediğimiz için, birine zar zor karar verdik🙈
anne-li1 elftrndmrci Salih çok beğenmedim yanına bisey uydurabilsem ikimizin de istediği olur dedik biz bu gidişle baya düşünürüz😁
anne-li1 Rukiye60 evet benimki kalp atışı gibi hissediyorum . Nerde olduğunu filan o an anlıyorum sanki🤩🤩
elftrndmrci Rukiye60 hareketlerini hissediyorum. Tabi son aylardaki gibi düzenli değil şuan ama olsun çok tatlı😀 siz?
elftrndmrci anne-li1 yada eşi ikna edebilirseniz tek isimle sonlandırırsınız.😀 bende iki isim ikide soyad var bir sayfa adım soyadım resmen 😀 tek isim candır😀
anne-li1 elftrndmrci haklısınız herkes öyle diyor uzun isim zor diye ikna ederim ya bi ortak karar verebilirsek🤣🤣
Rukiye60 elftrndmrci bende nadir hissediyorum boyle pit pit bisey oluyo arada acaba normalmi diye arada bi kuşkulanıyorum ilk gebeliğim 🙈😊
elftrndmrci Rukiye60 benimde ilk bebiş pıt pıt yapıyo. Erken diye düşündüm, anneme sordum bebektir dedi🙈 çok belirgin bişi değil ama kendini unutturmuyo da😀
Seross10 Minnakannesiii gebelik öncesi 40 kilo vererek gebe kaldım ben bazen kaçırıyorum ama dengeliyorum hemen. 73.4le gebe kaldım simdi maksimum 74.5 görüyorum bazen düşüyorum o ara gidip geliyorum🧿🧿😁