Melistosum ikincim253 bende greyfurt olmuşum rabbim dahada büyümeyi en doğru zamanda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah o güzel günü bize de yaşatsin 🤲🌺 Biz İnşallah Melisa Arven koymayı düşünüyoruz son anda değişir mi bilmem isim kısmet işidir 😊
Cidella ikincim253 Biz de havuc kadarmışız 20+6 . Kız diyorlar bakalım detaylıda cuma günü netleşir haftaya. Ama biz ismi şimdiden Umay olarak kararlaştırdık😍
elftrndmrci ikincim253 22+1 olduk bizde💜 patlıcan olmuşuz🙈 toplamda 2 kilom var şimdilik. Defne’miz gelecek inşallah☺️
Gulper Ben daha hiç klo almadım 20 haftalık olduk isim de karar vermedim hiç birşey almadım detaylı ultrason dan sonra herleye karar vericem kız diye tahmin var
Dunyabebek ikincim253 bende 22 haftalık oldum kızımla. Rüya’m gelecek Allah kısmet ederse +6 kilo aldım şuan 52yim. Bebek belli bile değil 🤰🤗
elftrndmrci anne-li1 haklısınız Salih’e uymaz☺️ İki isim düşünmediğimiz için, birine zar zor karar verdik🙈
anne-li1 elftrndmrci Salih çok beğenmedim yanına bisey uydurabilsem ikimizin de istediği olur dedik biz bu gidişle baya düşünürüz😁
anne-li1 Rukiye60 evet benimki kalp atışı gibi hissediyorum . Nerde olduğunu filan o an anlıyorum sanki🤩🤩
elftrndmrci Rukiye60 hareketlerini hissediyorum. Tabi son aylardaki gibi düzenli değil şuan ama olsun çok tatlı😀 siz?
elftrndmrci anne-li1 yada eşi ikna edebilirseniz tek isimle sonlandırırsınız.😀 bende iki isim ikide soyad var bir sayfa adım soyadım resmen 😀 tek isim candır😀
anne-li1 elftrndmrci haklısınız herkes öyle diyor uzun isim zor diye ikna ederim ya bi ortak karar verebilirsek🤣🤣
Rukiye60 elftrndmrci bende nadir hissediyorum boyle pit pit bisey oluyo arada acaba normalmi diye arada bi kuşkulanıyorum ilk gebeliğim 🙈😊
elftrndmrci Rukiye60 benimde ilk bebiş pıt pıt yapıyo. Erken diye düşündüm, anneme sordum bebektir dedi🙈 çok belirgin bişi değil ama kendini unutturmuyo da😀