HaticeeC Msa97 14.haftada öğrendim ben kendi doktorum söylemedi dayanamadım başka doktora gittim öylelikle öğrendim , ilk çocuk mu sizinde ? 🙂
Msa97 HaticeeC evet evet benim de ilk bizde bugün kafasını biraz büyük gördük ama sağını solunu falan bilmiyorum tabi 😂😂 hiç anlamam
Msa97 HaticeeC önce sağlığı kesinlikle ama merak işte bu da😂 doktorum bir daha bir ay sonra gel dedi herhalde arada bende başka doktora gidecek gibi görünüyorum 😂😂
HaticeeC Msa97 ilk olunca insan daha çok merak ediyor 😅🤭 Allah sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşaallahh
Civcivim000 Msa97 bende tutmadı kız diyordu ama erkek dediler bebeğime sürpriz yapmazsa 14 haftadayım daha. Ama geçen sene 4 kuzenim erkek doğurdu dördününde tutmuş beni de heveslendirdiler ama olmadı😄
Ftmtrk Msa97 Çin malı bir kol saati sipariş edin metal diye alacaksınız ve elinize zehir gibi kokan plastik gelecek Çin takvimi de aynen öyle bisey 😂😂🤣🤣🤣
Havvayy Msa97 bildiğim kadarıyla doğduğunuz yıla bir ekleyip yapınca doğru çıkıyor diyolar da inanmıyorum yine de