Minnakkurabiyeveannesi27 Msa97 kuzum valla kaybettigim bebeğim de kız dedi erkek olduğunu öğrendim kaybettigim de bun da da kız diyor bakalım 12+1 olduk
Msa97 Guley_ bende de ikiside erkek çıktı yüzükle de yaptım cin takvimine de baktım ama bugün öğrenemedik cinsiyetini çok merak ediyorum
Msa97 arzuublm ya bakalım bende de tutacak mı cinsiyeti öğrenemedik bugün ama acayip merak ediyorum 😂 bende de erkek diyor 😂
Msa97 arzuublm ay ultrason görüntüsü var ama neye göre sağ ya da sol oluyor ters mi oluyor çıktısı buraya ultrason resmini atamıyor muyuz 😂
HaticeeC Msa97 otomatik hesaplama var çin takvimi için internette bide erkek bebeklerin kafaları biraz daha büyük duruyor 😅 ben kız olcak diye düşünüyodum sol kasığımda , solda kız derler hiçte öyle olmadı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah 🙏🏻
HaticeeC Msa97 14.haftada öğrendim ben kendi doktorum söylemedi dayanamadım başka doktora gittim öylelikle öğrendim , ilk çocuk mu sizinde ? 🙂
Msa97 HaticeeC önce sağlığı kesinlikle ama merak işte bu da😂 doktorum bir daha bir ay sonra gel dedi herhalde arada bende başka doktora gidecek gibi görünüyorum 😂😂