Aynan HappyMom buraya göre tam 2ay 15 günlük ama bu salı günü tam 3 aylık dedi doktor bana 15 gün önde söylüyorlar 🤔
marbling10 Aynan 3. Ayın içindesiniz demek istiyorlar 15 gün Önde söylemiyor. 1 gün de geçmiş olsa girdiğiniz ayı söylüyorlar
meltemcanli Liyuzamom marbling10 sürekli bir saldırı ya da savunma halindesiniz. Gerçekten adınıza üzüldüm. Forum okumaya geliyoruz başka yerden laf yetiştiriyorsunuz. Çok bilmiş tavrınızın yanında da tahsilinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz iyi forumlar ☺️
Fatmaolcek HappyMom çok ilginç ben kendimi 8 aylık hamile biliyordum. Meğer hala 7 aylıkmışım😕 33+2 sağlıkla gelsin yavrularımız 👼🏻
marbling10 Iremaltnr anlamayacak bir şey yok ki. Diyelim ki son adet tarihiniz 1 nisan, 1 mayısta 1 ay dolar 2 aya geçersiniz. 1 haziranda 2 ay dolar 3. Aya geçersiniz …… 1 eylülde 5 biter6 ya geçersiniz.
marbling10 mavi_kus 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Başka bir postta da 28 e böleceksin diyenler vardı😀😬 hayır günü 30 a bölmek akıllarına gelmiyorsa da son adet tarihinden itibaren ay saysınlar bari 🤭 1 Ağustos sat ise, 1 eylül de 1 ay dolmuş oluyor 😂
mavi_kus marbling10 işte bu kadar basit 👏🏻 Bana komik gelen bu kadar kolay bir şey için sürekli post açılıyor 😂 internete yazsalarda olur anne oluyoruz üretken olmalıyız ama dimi
Bensena melekyigit 6. Haftada 1 ay 12 günlük hamilesiniz yazıyor ya işte o 1ay bitti 2. Ayın 12.günündesiniz demek oluyor yani 2. Aydasınız şu an. İkinci ayınızın 12. günündesininiz.
Fatmadumankorc Arkadaşlar her 4 hafta 1 ay yapar bunu anlamamak biraz komik gerçekten ben şu an 19+4 üm yani pazar günü 20haftalık olacağım ve 20 haftada 5 aya tekabül eder 20➗4=5 umarım anlamışsınızdır 😀
Sznmr Fatmadumankorc 🤣🤣 1 hafta 7 gün ise 7 *4 = 28 eder her ay da 28 çekmediğine göre 🤭 her aydan kalan 2 maksimum 3 günü nereye atıyosunuz ? Hafta hesabı giderseniz 10 aylık doğum yapmış olursunuz doğumlar 9 aylık 😜