meltemcanli Liyuzamom marbling10 sürekli bir saldırı ya da savunma halindesiniz. Gerçekten adınıza üzüldüm. Forum okumaya geliyoruz başka yerden laf yetiştiriyorsunuz. Çok bilmiş tavrınızın yanında da tahsilinizi bizimle paylaşırsanız çok seviniriz iyi forumlar ☺️
Sznmr Fatmadumankorc 🤣🤣 1 hafta 7 gün ise 7 *4 = 28 eder her ay da 28 çekmediğine göre 🤭 her aydan kalan 2 maksimum 3 günü nereye atıyosunuz ? Hafta hesabı giderseniz 10 aylık doğum yapmış olursunuz doğumlar 9 aylık 😜
Sznmr Ya yapmayın arkadaşlar 🙈 9 şubat son adet tarihim 16 eylüldeyiz 7 ay 7 günlük hamileyim bu kadar basit hafta olarakta 31. Haftamdayım 👋
hLyA40 Merhaba arkadaslar ben 19. Haftamda muayeneye gittim doktorum bebeğin pozisyonu kötü duruyo erken doğum olablir dedi doğum olmasın diye iğne verdi başına böyle bişey gelen var mı bebek dönüyomu sonradan
Btlslmz Bence çok mantıklı değil 31. Haftadayım buraya göre 7 aylık hamileyim ama ben 8. Ayımın ilk haftasını tamamladım bile 🙂🙂
marbling10 Btlslmz 7 ayı doldurmuş 8. 1yın ilk haftasını tamamlamış oluyorsunuz zaten bu mantıkta o şekilde. Düz bildiğiniz ay mantığı yani
mavi_kus marbling10 işte bu kadar basit 👏🏻 Bana komik gelen bu kadar kolay bir şey için sürekli post açılıyor 😂 internete yazsalarda olur anne oluyoruz üretken olmalıyız ama dimi
Buket_dadas prensesannesi2805 oyy masallah kızzz 9 ay 10 gün derler hamilelik anaaaa yarını dogum, 😱😱😱😱😱😂
Nilgun75 prensesannesi2805 sizinki de bizimki gibi gelmeyenlerden,yerlerini cok begendiler sanirim,doktorunuz ne diyor