Sevda-06Macit HappyMom 26+4 buraya göre altı aylığım. Normale göre de 6 aylık ama hafasonu doluyor artık 6. Ayımız
Iremaltnr Belizmoms Benim de o şekilde ya anlamadım bu ay hesaplamalarından birşey valla çok karışık🤦🏻♀️
marbling10 Iremaltnr anlamayacak bir şey yok ki. Diyelim ki son adet tarihiniz 1 nisan, 1 mayısta 1 ay dolar 2 aya geçersiniz. 1 haziranda 2 ay dolar 3. Aya geçersiniz …… 1 eylülde 5 biter6 ya geçersiniz.
marbling10 Pulat65 8 ayı doldurmuş 9 un içindesiniz ama 9 ayı doldurmadınız. 8 buçuk aylık diyebilirsiniz.
Semakacan Belizmoms 40 hafta sürüyor normal hamilelik o zaman 10 ay mı hamile kalıyoruz bazıları 42 haftada doğuruyor hatta 😂
Canany Belizmoms burda ilk haftayı üzerine koymamış canım son üç haftaya göre ayı bitirmiş sen üzerine ilk haftayı da koy
Canany Belizmoms doğum yapacağın günü her ay da geçtikçe bir ay bitirmiş olursun mesela eylülün onun da doğuracaksan ağustosun onun da 9. aya girmiş bulunursun en kolay böyle hesapla
Kilicbebek mehmel54 bana doktorum 27 haftada 7 aylık olacaksın dedi sistematik olarak ilerlenen hafta listesini gösterdi bu tabloya göre ben belirtilen tarihtede doğuramıyorum 😂
marbling10 Kilicbebek 6 ayı doldurunca 7. Aya girildiği için bazı doktorlar düz 7 diyor. 7. Ayı doldurmadınız ama yaşıyorsunuz şu an. 30 da 7.ay doluyor
aslns33 Bana da hemşire geçen her 28 günü 1 ay olarak saymam gerektiğini söyledi. Her ay 28 gün çekmediği için hafta olarak takip et gebeliğini dedi