HappyMom Merhaba canımız annelerimiz, “Gebelik Haftanıza Göre Kaç Aylık Hamile Olduğunuzu Öğrenin!” başlıklı blog yazımız yayında! https://www.mutluanneleriz.com/2021/09/16/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/ Linkten kontrolünü yaparak yoruma hamilelik haftanı ve ayını yazabilirsin! 😍
Anne55_ HappyMom ben 28 haftalığım ama bana 7 aylık olduğumu söylüyor hangi doktora gitsem burda 6 ay 9 günlük felan yazıyor
Minnosanne06 HappyMom 32+3 yani 7 ay 17 günlük olmuşuz 29 eylulde tam 240 gün olcaz. 8.ayimiza giricez
Kilicbebek Belizmoms doğruluk payı düşük bence saçma olmuş ben 5 aylık mı oluyorum hhaha 3 ay sonra doğumum var nasıl oluyor 😂 25 haftalığız
Iremaltnr Belizmoms Benim de o şekilde ya anlamadım bu ay hesaplamalarından birşey valla çok karışık🤦🏻♀️
Semakacan Belizmoms 40 hafta sürüyor normal hamilelik o zaman 10 ay mı hamile kalıyoruz bazıları 42 haftada doğuruyor hatta 😂
Bensena Anne55_ merhaba 6 ay 9 gün demek 6. ay bitmiş 7.ayın 9.günündesiniz anlamına geliyor, yani evet 7. Ayın içindesiniz
Fulyacanferit Anne55_ işte 7. Aya girmişsin.9 günü bitmiş 7. Ayin..yani 6 tam bitmiş 7nci aydan 9 gün bitmiş. Hesap doğru ikisinde de kuzum
marbling10 mavi_kus 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Başka bir postta da 28 e böleceksin diyenler vardı😀😬 hayır günü 30 a bölmek akıllarına gelmiyorsa da son adet tarihinden itibaren ay saysınlar bari 🤭 1 Ağustos sat ise, 1 eylül de 1 ay dolmuş oluyor 😂
mehmel54 Kilicbebek bende 25 haftaligim canım 5 ay 25 günlük oluyoruz yani yaklaşık 5 gün sonra 6 ayimiz bitmiş olacak 6 aylik diyeceğiz
Kilicbebek mehmel54 bana doktorum 27 haftada 7 aylık olacaksın dedi sistematik olarak ilerlenen hafta listesini gösterdi bu tabloya göre ben belirtilen tarihtede doğuramıyorum 😂
Bensena melekyigit 6. Haftada 1 ay 12 günlük hamilesiniz yazıyor ya işte o 1ay bitti 2. Ayın 12.günündesiniz demek oluyor yani 2. Aydasınız şu an. İkinci ayınızın 12. günündesininiz.