Kızlar sipinal da bir şey yok sen acaba uyuştu mu hissedecek miyim derken çocuğu veriyorlar sana. Sonra baya bi çekiştirme temizlik operasyonu dönüyor üstüünüzde. Benim eşim ameliyathanede hemşire tüm olayı önceden anlattmıştı bana bende girdiğimde olay sırasını bildiğimden hep hissediyorum sandım hayır durun ben hissediyorum dokunuyorsunuz vs dediğimde çocuk çıkmıştı yani hissettiğimi sandığım şey kulaktan dolma bilgi 😅 bence herkesin olayı kendine mümkün olsuğunca sakin olmaya çalışın gerisi oluyor.Gel gelelim sonrasına eşim bana seni özel iple diktireceğim hiç dikiş acısı hissetmeyeceksin öyle ipler var demişti yok ya kesi sonuçta demiştim kiii adam haklıymış bilidğiniz kesi acı yanma hiç birşey hisssetmedim hissetiğim tek şey adet olacakmışım gibi rahim kasılması yani ağrı. Sanki akşamına adet olacağım böyle bir ağrı. Bunun nedeni de rahim toparlanmasıymış bize taktıkları serum bu işe yarıyormuş. Sipinal de bunu çok hafif hissediyormuşuz uyuşukluk zamanla geçtiğinden o rahmin en şiddetli kasılma evresini hissetmiyormuşuz. Genel olunca o kasılmaların şiddettini hissediyoemuşuz.