Busra333 canım bende sezaryen beklemiyordum bide ben normal doğum odasından acilen ameliyathaneye alındım bebek kakasını yapmış dedi doktor ben şok oldum ağlaya ağlaya girdim ameliyathaneye ve ben doğumdan sonra da hep ağladım sezaryen oldum diye bide lohusa psikolojisi vardı biri nasılsın dese oturup ağlıyordum bebeğim ağlasa oturup onunla birlikte bende ağlıyordum 🤣 şimdi seni korkutmak istemem gerçekten söylemesi çok kolay bazı insanlar kolay atlatıyor korkma diyo acı yok diyo ama o an acı yok evet hatta sezaryenden sonra ki iki gün de gayet iyisin ağrı kesiciler felan durduruyor ama sonrası var taburcu olduğun da eve geldiğin de yine ayakta durabilecek haldesin oturup kalkabiliyorsun yürüyorsun hatta ben bir süre ayakta emzirdim bebeğimi ayakta olmak iyi geliyordu bana 😊 gel gelelim gece uyuduğun da ve gece bebek ağladığın da yada kalkıp lavaboya gitmek istediğin de yataktan kalkmak çok Zor oluyor illa ki birinin desteğiyle kalkıyorsun yanında birileri olacak ağrıların olucak ağrı kesici içiceksin geçicek başlarda hiç geçmeyecek miş gibi gelebilir sana sanki hep öyle kalacakmışsın gibi canın sıkılacak ama İnan ki 20 gün sonra sanki hiç ameliyat olmamış gibi ev işi bile yapabilirsin 😃 benim 1 ay oldu ve şuan çok iyiyim unuttum bile o ağrıları sızıları dans ederek evimi temizliyorum bir aylık oğlumu kucağıma alıp dans ediyorum 🤣 çok kolay atlattım diyen var olabilir herkesin bünyesi farklı mesela baş ağrısı çekmedim diyen var ama ben öyle bir baş ağrısı çektim ki öldüm dirildim ağladım isyan ettim bebeğimi düşünemiyordum baş ağrısından günde bir tane ağrı kesici al dedi doktor baş ağrısı için ben 3 tane alıyordum Anca kesiyordu ağrıyı 🥺 umarım sende sezaryen den sonra başı ağrımayanlardan olursun ve kolay atlatırsın 🥰 şunu unutma zor bile gelse sana ağrıların olsa bile şöyle düşün 20 gün sadece 20 gün böyle zorlanıcam sonra hepsi geçecek diyip kendini motive et kendi kendine moral ver 🙏❤️