Busra333 kanama kontorlü yapmalı gerekiyormuş ve tam ped yarım ped gibi doluluk ifadeleri var onları sizin dosyanıza yazıyorlar. Kanamanın giderek azalması gerekiyormuş eğer azalma vs olmazsa rahim kendini toparlayamadı demek oluyormuş o zaman da doktor gelip biraz bastırıp harekete geçiriyor aslında ama hassas olduğumuzdan hafif acı oluyor ama emin olun sizde dokunsanız karnınız acır normal görmek lazım. Ellere gelince normalde bağlıyorlarmış ama benimkileri bağlamadılar bir tarafınızda anestezi doktoru oturuyor sürekli iyimisin şuan şu olabilir şuan bu olabilir hissedebilirsin yada hissediyormusun gibi sürekli sana birşeyler soruyor. Mesela bana miden bulanabilir hemen söyle geçmesini bekleme dedi daha sözü bitmeden benim bulanıyor dedim hafif bi bulantı geldi hemen iğne yaptı ve sürekli geçti mi geçti mi iyimisin gibi sordu . Şöyle düşğnmek lazım eşimden de biliyorum onlar hep işin içinde hergün kaç tane kesip biçiyorlar onlara çok normal geliyor ve sizi çok iyi anlıyorlar. Siz sürekli o yanınızdaki anestezi ile konuşun o an size ondan başka iyi gelecek biri yok . Benim eşim güya yanımdaydı elimi tutuyordu ama gözü hep kesimdeydi o yüzden anesteziciye sarılın gerisi boş 😅