Cns22 Tucee9 Tucee9 teşekkür ederim ☺️ Normal kaset testti. Varsa cikar aslinda ama istersen adetini bekle. Ben sabredemedim🤷🏻♀️
Tucee9 Cns22 umarim adet olmam beklemedeyim. İcimden gecen pazartesi gunu direkt kan testi olmak. İnsallah pozitif olur 🙏❤️ ama yarin kaset test yapsam mi diyorum? Cikar mi acaba 😊
Pinpirikanne Tucee9 varsa cikar canm oglumda adetime 3 gun varken çıkmıştı bu ay yaptm cikmadi adet oldum cikiyor genelde
Tucee9 Pinpirikanne yok canim uygulama takviminde oyle gorunuyordu. Benim de o siralar yumurtlama belirtilerim olmustu. Ama bu ay olmazsa gelecek ay ovulasyon testi yapmayi dusunuyorum
Tucee9 Cns22 bu sefer olmadiysa ben de gelecek ay deneyecegim canim. Hadi bakalim insallah saglikla olsun. Tebrik ederim seni de ne guzel 🥰😍🙏
Pinpirikanne Kbrasln bnce hic ugrasma camm olsa cikardi zten adetten üç dort gun önce bile cikiyor varsa eğer byuk ihtimlle bir gun iki gun sonra olursn adet
Nihal_04 Kbrasln bence de öyle yap en iyisi sonuç kesin kan pazartesi git çünkü benm ilk hamilelik de 3 hafta 5 günkğkken kan da ögrendm
Kbrasln Pinpirikanne bende öyle düşünüyorum pazartesi ye kadar beklerim kan veririm eğer olmaz isem hala doktoruma giderim