Kbrasln Pinpirikanne hala olmadım kan vermedim 2 gun sonra doktoruma godecem orada verecem dun test yaptim çıkmadı yine yoktur bence en azından muane olurum neden olmadığımı öğrenirim
Pinpirikanne Kbrasln aynen olsa cikardi heralde canm adetin gecms çünkü belki stres yaptın diye gelmemistr adetin bnde haftaya doktra randevu aldm ilk defa gtcem bakalm gebelik istym dcek baksn bi kontrl etsin
Kbrasln Pinpirikanne bilmiyorum adet belirtisi de yok arada kasiklara agri giriyor göğüs ucum agriyor onun disin da bir belirti yok
melkaydnnn Kizlar bende reglim gecikti sadece goguslerimde koltuk altindan gelen agri var bikacgundur adet olcak gibi agrim olup geciyordu karnimda bikac yerde aşı sonrasi regl gecikenleri okudum ama varmi acaba boyle bisey
melkaydnnn Kbrasln valla bende 12 eylulde asi oldum yarin sabah kan vericem asidan dolayi geciken cok olmus ama bakalim
Kbrasln melkaydnnn 25 Eylül de oldum bnde aşı canim ilk defa gecikti yarin kan verip doktora gidecem cocuk yoksa bile adet oluyum
melkaydnnn Kbrasln bende oyle dusundum 2 bucuk senedir uğraşıyorum esim varikosel ameliyati olmustu 9 ay oldu umarim ikimizde guzel sonuclar aliriz 🥰
Kbrasln melkaydnnn 3 senedir uğraşıyorum canim esimin de değerleri dusikdu sukur düzeldi ins yuzel haberler alırız yarin bn test yaptum hiç burun de çıkmadı umudum yok yani