Pinpirikanne Deletedmom_7 bnde 4 gun varken normal test yaptim negatif cikti canm bekliyorum bakalm yarin adet olmam lazm bakalm olcam mi nolcak keşke erken gebelik testi alsaydm diorum.
Kbrasln Pinpirikanne bnim de yarın adet günüm hiç test yapmadım geçmesini bekleyeceğim sadece arada göğsüm sızlıyor geçiyor ara ara bacak ağrısı oda galiba adet olacam ondan galiba
Pinpirikanne Kbrasln bnimde yarin canm nolvak cok merak ediyorim dort gün once yaptm negatifti ama adet belirtim de yok suan ama bakalm nolcak
Pinpirikanne Kbrasln bnde yarin adetim ama bikac gun gecse bile yapmicam bir hafta falan gecerse yaparim bikete yaptım cikmadi zten
Kbrasln Pinpirikanne ayenn bnde 1 hafta geçsin oyle yaparim negatif görmekten korkuyorum en azından olacaksam olurum bu süre zarfında
Pinpirikanne Kbrasln bnde bgun hala olmadm cnm normalde hep adet uygulmsndn bi gun.once olurdum insan ıster istemez hevesleniyir col merak ediyorum nolck acaba
Tomrishatun Pinpirikanne benimde bugun olması lazımdı ama tık yok tabikide bebek istiyoruz korunmuyoruz corono olduğum için bu ay tup bebek yapılacaktır yarım kaldı 11 günde test yaptım negatifti gelsin diye bekliyorum bu sefer adet olmuyorum hamilelik olsa insan hisediyor azda olsa belli eder diye düşünüyorum bekliyelim bakalim
Cns22 Kizlaar hamileyimm. Bat 2 ekim. Yumurtlamanin 10. Gunu kaset testte cook silik gormustum. Ertesi gun kan verdim. Bugun sonucu aldim. Tabi kese icin biraz beklicem. Darisi tum isteyenlerin basina insallah🙏
Tucee9 Cns22 hayirli olsun tebrik ederim.. erken gebelik testi miydi normal gebelik testi mi? Benim de bat 29 eylul idi henuz test yapmadim. Sonuctan korkuyorum biraz 😊
Kbrasln Pinpirikanne bn olmadım hala bekliyorum arada göğsüm sızlıyor kasik ağrılarım arada olup gidiyor hayirlisi bakalim
Cns22 Tucee9 Tucee9 teşekkür ederim ☺️ Normal kaset testti. Varsa cikar aslinda ama istersen adetini bekle. Ben sabredemedim🤷🏻♀️
Pinpirikanne Tucee9 varsa cikar canm oglumda adetime 3 gun varken çıkmıştı bu ay yaptm cikmadi adet oldum cikiyor genelde