Essraanil Ogretmenanneyim ben de öyle yapacağım 29 unda kan vericem.öğretmensiniz sanırım branş nedir ben de öğretmenim☺️
Essraanil Ogretmenanneyim oyy ne güzelmiş görev yeriniz hocam☺️ Aslen Düzceliyim ama mardinde görev yapıyorum son senem inşallah burada o taraflara gelicem ben de😍 siz nerelisiniz aslen ?
Ogretmenanneyim Essraanil ben izmirliyim ilk atama galiba Mardin 🥰 evet hocam 2 yıl önce atandım güzel yer oldu şansıma
Essraanil Ogretmenanneyim evet ilk atama yerim mardin😍 ne güzel meslektaşmışız inşallah günü gelince güzel haberleri de veririz birbirimize😍🙏🏻
Ogretmenanneyim Essraanil tahmin ettim hocam bende çok memnun oldum tanıştığıma Zeliha ismim 😇🐣 birbirimize haber verelim
Essraanil Ogretmenanneyim canım ne yaptın ? Ben bu sabah idrar testi yaptım negatif malesef baya yıkıldım.gerçi 2 gün bar daha ama bilmiyorum😕
Esmanur1905 Ogretmenanneyim canın bende adete 5 gün kala yaptın negatif çıktı persembe günü adet günüm kasıklarımda ara ara agrı var sanırım adet olacam
Esmanur1905 Ogretmenanneyim yok canım olmadı benim tam tersi adet olacağımda karnım ve göğsüm şişer ama bu sefer olmadı kasıklarımda hafif agrı var bende anlamadım
Sevgiarf Essraanil benimde 27 Eylül 🥰 kızım 1 yaşında ikinciyi deniyoruz 3 aydır olmadı bakalım inşallah bu ay olmuştur 😂