Zumruduankakusum esmerrmm benimde son 19 veeee bazen çıkacakmış gibi hissediyorum onun dışında geceleri de uyurken dönebilsem ağrısız sızısız çok iyi olacakta maalesef 🤦♀️😅 3 yaşında Bi minnoş var yatmak haram bana gecem gündüzüm şimdiden yok hadi hayırlısı 😂 sana bol yatislar 🙋🏻♀️😏😅
Aslisila esmerrmm ayyy benim de en geç 5 ekim görünüyor ama artık doğsun istiyorum çok zorlanmaya başladım 🤦🏻♀️😄
Medha esmerrmm ben annemlerden çok uzakta yaşıyorum bulunduğum şehirde tanıdığım kimse yok annem bu hafta gelcek o gelmeden tüm işleri bitirdim
Eslim_lina Deletedmom93428 4 gün kaldı ses Seda yok bu sene ki çoçuklar yerlerinden pek memnun anlaşılan ☺️
Beyzannns 78 kaldı bol bol dinleniyorum 😂😂 doktorum yürüyüş yapmamı önerdi ama uykudan başımı kaldıramıyorum ki 🥺🥺 yarın dan itibaren yürüyüşlere başlıyorum inşallah eşyalarımız hazır bişiker aldıkça yıkayıp kaldırıyorum hepsini en son ütüsü kalsın 😂😂
Ckfksldlflglglsks esmerrmm bende öyle günün sonu balon gibi ayaklar olsada gezmeden geri kalmıyorum😵💫😂
Haticecakirr Mrvren benim kızım da kanala inmemiş malesef yarın çatı muayenesi olacağım umarım tetikler 🌸
Kardeleen esmerrmm benim de 16 gün kaldı çok nadir yaşancı sancı gibi bişey hissediyorum ama başka bişey yok 🙄
Beyzanur138 esmerrmm amin inşallah bir an çnce gelseler keşke dört gözle bekliyoruz 😊 nerede oturuyorsunuz