Beyzanur138 esmerrmm amin inşallah bir an çnce gelseler keşke dört gözle bekliyoruz 😊 nerede oturuyorsunuz
Kahverengi esmerrmm 80 gün kaldı diyor uygulamada tabi ne zaman geliceği belli olmaz😬Alışveriş yapmaya başladım bu ayın sonuda çantamı hazırlıycam ne olur ne olmaz diğe 😊Siz ne zaman hazırladınız çantanızı
esmerrmm Kahverengi ben sanirsam 32 33 haftaya dogru hazirladim ama erken hazirlamak daha iyi cunku cok agirlik cokuyor cok zorlandim yaparken
Ozcifci esmerrmm benimde son 17 nasipse hiç durmuyoruz vallaha okul ev işi derken bakalım ne zaman gelecek minigim bu arada heyecan tavan💙
Melekcbn esmerrmm bende ağlamaktan çok korkuyorum açıkçası annem benim 5 ay önce vefat etti onun yokluğu o anda çok ağır basar biliyorum o yüzden Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 zor…
esmerrmm Melekcbn oy kuzum allah mekanini cennet eylesin insallah . Sag saglim kucagina al insallah cnm bnm 🤲
Lumina esmerrmm son 15 gün. Bu sabah bi çorba kaşığı kadar kokusuz su gibi bişi geldi aniden, devamı olmadı ama gün içinde sümükümsü yoğun akıntım oldu, sancım olmadığı için umursamadım ama belki de nişan dedikleri şeydir bilemedim 🤷🏻♀️
makbulekckdmr esmerrmm ayy benimde 14 kaldı bakalım ne zaman doğacak Sezeryan veya normal doğum mı olcak? ☺️🧸🤰
esmerrmm makbulekckdmr devlet hastanesi oldugu icin sonuna kadar normal gidiyorlar secme sansi yk 😆 ama allah nasip ederse bnde ztn normal istiyorun
Lumina Kardeleen evet doğum başlıyormuş gerçekten de gece kanlı su geldi epey hastanedeyiz şimdi yatışım yapıldı bekliyoruz 🙏
Lumina Kardeleen sancılara dayanamayıp spinal sezaryen oldum, 2300 grlık çok minnoş bebeğimi kucakladım, darısı hepinizin başına ☺️
2inciannelik esmerrmm canım benim ikinci gebelik bir oğlum var ilk aylar hiç bir şey hissetmiyordum . 31 haftalık olduk yeni yeni heyecan bastı valla evdeyiz öyle oğlumla vakit geçiriyoruz 2 hafta sonra filan kıyafetleriyle uğraşmaya başlayacağım