esmerrmm miracinannesi1 yk benimki babasi elini koyunca bile rahatsiz oluyor hemen ittiriyor elini. Bir milim bile yerinin daralmasina tahamülü yok minnosun 🤣🤣
esmerrmm Medha benim sadece mutfak dolaplarim ve koltuklar silinecek . Annemlerde kaliyorum bakalim nezman gecip temizlicez . Bide buz yedigim için hastalandim kaldi oyle 🤒
Medha esmerrmm ben annemlerden çok uzakta yaşıyorum bulunduğum şehirde tanıdığım kimse yok annem bu hafta gelcek o gelmeden tüm işleri bitirdim
esmerrmm Serifeberay benimde biraz kasinti oluyor karimda falan doktor her gittigimde soruyor kasintin varmi diye galiba kan degerlerimde bisey cikiyo sonra duzeliyo falan anlamadim gitti . Sende doktoruna bildir cnm kan tahlili yapiyorlar
esmerrmm anneyim_33 valla bende ye iç kalk uzan annemlerde olunca durum boyle 😆 tabi bunun beraberinde geceleri bel karin agrisi bazen gun icindede boyle 🤕
FatmaNur_ esmerrmm hurma kaynatıp suyunu iciyorum sonra hurmalar yiyorum. Merdiven in çık yapıyorum bi de sürekli bezle.yerleri siliyorum bebegin kanala girmesine yardımcı oluyormus
Ckfksldlflglglsks esmerrmm bende öyle günün sonu balon gibi ayaklar olsada gezmeden geri kalmıyorum😵💫😂