Semaaycl Denliz bende 39+5 teyim ne nişan ne açıklık ne su :( kızım gelmek istemiyo :( 2gün sonra doğum şekline karar verilecek
anneyim_33 esmerrmm benimde son 14gun var bakalım sabahtir yat kalk ye iç 😂 hiç bir belirti de yok daha sizde durumlar nasıl
Altay_yuksel anneyim_33 bende aynıyım valla son 15 günüm kaldı 😅😅😅 keyifleri iyi bunların gelmeye niyetleri yok
esmerrmm anneyim_33 valla bende ye iç kalk uzan annemlerde olunca durum boyle 😆 tabi bunun beraberinde geceleri bel karin agrisi bazen gun icindede boyle 🤕
anneyim_33 Altay_yuksel kesinlikle 😂merakda ediyorum suyum ne zmn gelcek nişan ne zmn gelcek ağrılarım ne zmn basliycak diye sabırsızlandim iyice kavuşmak için 😁
Serifeberay esmerrmm benimde 18 gün kaldı komşum eşlik ederse yürüyüşe çıkıyorum birde karın ve bacak bölgemde kaşıntı başladı bol bol kaşımaca 😕
anneyim_33 Serifeberay karnimda çatlak yerlerde benimde çok kaşıntı olmaya başladı bide fark etmemiştim bugün kasirken biraz kanlanmış 🙄
esmerrmm Serifeberay benimde biraz kasinti oluyor karimda falan doktor her gittigimde soruyor kasintin varmi diye galiba kan degerlerimde bisey cikiyo sonra duzeliyo falan anlamadim gitti . Sende doktoruna bildir cnm kan tahlili yapiyorlar
Serifeberay anneyim_33 o hataya düştüm siz düşmeyin 😕 kıyafetinizin üstünde kaşıyın ıslak bez koyun limon sürün bu şekilde alternatif yöntemler bulun 😕 kullanılan ilaçlar sadece anlık rahatlatıyor 😕
gebeskaplumbaga esmerrmm 8 gün kaldı ama gelmicek bence bizimki😅 yürüyüş merdiven inip çıkıyorum squat çekiyorum ilişki var ama hiçbi belirtim yok💁♀️
Mrvren Haticecakirr benim de son 10 günüm daha bizim kız kanala bile girmemiş . Bir belirtim de yok 😂
Haticecakirr Mrvren benim kızım da kanala inmemiş malesef yarın çatı muayenesi olacağım umarım tetikler 🌸
miracinannesi1 esmerrmm Aynen öyle tam babacı bütün gün hareket etmiyor tam hastaneye gideyim diyorum babası elini koyuyor hareketleniyor 😂😂
esmerrmm miracinannesi1 yk benimki babasi elini koyunca bile rahatsiz oluyor hemen ittiriyor elini. Bir milim bile yerinin daralmasina tahamülü yok minnosun 🤣🤣
Medha esmerrmm benimde bugünden sonra 19 gün kaldı ben yatmıyorum canım. Doğum öncesi temizliğimi yapıyorum. Evi tertemiz yaptım bu hafta bitiyor temizliğim.
esmerrmm Medha benim sadece mutfak dolaplarim ve koltuklar silinecek . Annemlerde kaliyorum bakalim nezman gecip temizlicez . Bide buz yedigim için hastalandim kaldi oyle 🤒
aslanreis esmerrmm 11 gün kaldı planlı sezaryen son hazırlıklar temizlige giristik önümüzdeki hafta yatıp dogumu bekleyecegim artık insallah