Eda-5807 esmerrmm ay KESK’e her gece doğuruyorum 😂 emzırıyorjm sonra bır uyanıyom Yanımdaki beşik boş 😂 rüyamıs diyorum gerı yatıyorum ya bır an önce alsak kucağımıza 🥰
Semy esmerrmm size baya az kalmış. Bana uygulamaya göre 78 gün var. Hiç uzanmıyorum çok aktifim yürüyüş ev işi yemek. Duramıyorum bana batıyor galiba durmak 😁
esmerrmm Semy ne guzel işte valla uzaninca hastalaniyor insan vucudundaki bütün agrilari hissediyor . Ben hic aktif olamadim hep yattim o yuzden seni tebrik ediyore 😀
esmerrmm Melekcbn bende cok mutluyum ama ben dooguma girecegim zaman kesin cok aglarim etrafimdakileride uzmek istemem ama aglarim ya benim canim cok tatli bide 🥺
Melekcbn esmerrmm bende ağlamaktan çok korkuyorum açıkçası annem benim 5 ay önce vefat etti onun yokluğu o anda çok ağır basar biliyorum o yüzden Allah yardımcımız olsun 🤲🏻 zor…
esmerrmm Ayseee4238 ozelemi gidiyorsun . Ben devlete gittigim icin acilmam varmi yokmu ne durumdayim bilmiyorum 😄
Semy esmerrmm kilo alacağım diye ödüm kopuyor o yüzden nereye saldıracağımı bilemiyorum. Bide yapı olarak hiperaktifim galiba biraz 😆
AnneBebek0 esmerrmm Son 29 gün🥰 benim son ay yatmayla geciyor sanki uykum var sürekli uyuyorum. Heyecanda var korkuyorum