Mrvren Haticecakirr benim de son 10 günüm daha bizim kız kanala bile girmemiş . Bir belirtim de yok 😂
esmerrmm miracinannesi1 paşalar böyle babalarinin oglu degillermi daha dogmadan keyflerine duskunler valla 🤣
esmerrmm tugbadugan0000 valla banada gecmiyor annemlerde kaliyorum herseyi annem yaptigi icin banada sadece uzanmak düşüyor o yuzden gecmiyor 😅
Eslim_lina Deletedmom93428 4 gün kaldı ses Seda yok bu sene ki çoçuklar yerlerinden pek memnun anlaşılan ☺️
Eda-5807 esmerrmm benımde bugünden sonra 22 gün ama günler gecmıyor gece ağrılarım oluyor yatamıyorum aşırı heyecanlıyım korku hıc yok 😌
miracinannesi1 esmerrmm Aynen öyle tam babacı bütün gün hareket etmiyor tam hastaneye gideyim diyorum babası elini koyuyor hareketleniyor 😂😂
Eda-5807 esmerrmm sorma sorma sertlesıyor toplanıyor kımıldayınca ağrı oluyor günler gecmıyor napcam bilemedım
Ayseee4238 esmerrmm 15 gün var bizimde bende aynı aşırı heyecanlıyım acilmam var sancılarım var ama gelen giden yok hrrgun bugün doguruyorum diyorum ama tık yok🤣
esmerrmm Ayseee4238 ozelemi gidiyorsun . Ben devlete gittigim icin acilmam varmi yokmu ne durumdayim bilmiyorum 😄
Melekcbn esmerrmm benim sooonnn 14 gün🤦🏻♀️🥲 Zaman su misali gerçekten bende çok korkuyorum ama insan bilmediği şeyden korkar zaten değil mi 😅 Ben kendimi bebeğimi dünyaya getirecek bir mucizeyi yaşayacağım diye mutlu etmeye çalışıyorum 😂🥰🤰🏻
esmerrmm Melekcbn bende cok mutluyum ama ben dooguma girecegim zaman kesin cok aglarim etrafimdakileride uzmek istemem ama aglarim ya benim canim cok tatli bide 🥺