esmerrmm Bugunden sonra son 19 gün kaldı insallah kizlar cok heycanli ve korkuyorum 😬 . Sizlerin kac gun kaldi neler yapiyorsunuz yoksa benim gibi sabah aksam uzaniyormusunuz 😄
Denliz esmerrmm nişanım geldi sancılarım sıklaşmaya başladı 2,5 cm açılma bu gece doğurmazsam yarın yatışım yapılacak suni sancıyla doğuracam inşaallah 39+5 ten merhaba hanımlar 😁
Beyzanur138 esmerrmm benimde 20 yazıyor bakalım ne zaman gelirse hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alsaydık 😃
esmerrmm emys292 insallah olursa normal iistiyorum . Bütün aciyi o an cekim bitsin gitsin istiyorum 😅
esmerrmm Melikemreclk göz acip kapayincaya kadar gercekten geciyor hangi ara bukadar kaldi diyosun 80 gunde gecer baci.m😄
Semaaycl Denliz bende 39+5 teyim ne nişan ne açıklık ne su :( kızım gelmek istemiyo :( 2gün sonra doğum şekline karar verilecek
Aslisila esmerrmm ayyy benim de en geç 5 ekim görünüyor ama artık doğsun istiyorum çok zorlanmaya başladım 🤦🏻♀️😄
esmerrmm Beyzanur138 ayniyiz kiz bnimde 20 baakalim hangi bebis gelecek once 🤣 saglikla gelsinler insallah