Kbrasln Tusami bnde de hoc bir belirti yok sadece arada bacak ağrısı var yarın bat günüm bekliyorum test de yapamdim muhtemelen adet olurum
Tucee9 Selam kizlar test yapan oldu mu? Benim bat bugundu. Henuz test yapmadim. Test yapmaktan korkuyorum 🙄
Tucee9 TunarinAnnesi hayirli olsun silik cizgi cikmis gebelik var gibi insallah saglikla olsun 😍 regl gunu bugun muydu 🥰
Tucee9 TunarinAnnesi insallah kanda da cikar. Saglikla olsun insallah kucaginiza alin ❤️🙏 ben pazartesi gunune kadar bekleyecegim bakalim ne olacak
Annecim04 Bfduam 6 gün gecikti benimde iki gün önce test yaptım negatif 😌dün şeffaf sıvı geldi hep bugünde hafif kahverengi lekelenme geldi ama devamı gelmedi kasık agrım var 😌 çalışıyorum kan vermeye de gidemedim evde son bir testim kaldı bir kaç gün daha olmazsa tekrar yapacağım
Bfduam Annecim04 üzülme lütfen, inş en yakın ve hayırlı zamanda gelecektir. Ovülasyonla takip ettin mi? Geç Yumurtlama olmasın? Kahverengi leke belki yerleşmedir? Benim yakındır gelmesi gecikti geç yumurtlamadan.