Bfduam Annecim04 üzülme lütfen, inş en yakın ve hayırlı zamanda gelecektir. Ovülasyonla takip ettin mi? Geç Yumurtlama olmasın? Kahverengi leke belki yerleşmedir? Benim yakındır gelmesi gecikti geç yumurtlamadan.
Annecim04 Bfduam bu ay yumurtlama takibi yapmadım yeni işe başladım öyle aklımdan çıkarıyım düsünmeden olsun bu ay da diye ama olmadım hala leke de kesildi inşallah sağlıkla olsun da 😌😌
Bfduam Tusami bu işler sabır işi, üzme kendini, inş pozitiflerde nasip olur, yine bekleriz beraber, sıkma canını.
Bfduam Tusami aa ne kadar kısa sürüyor, hep mi böyleydi? Benimde bi gelsede bitse başlasak beklemeye yine beraber.
Annecim04 Bfduam bu ay için ovulasyon siparişi verdim minnakkurabiyeler sayfasından artık bu ay da olmazsa doktoruma gideceğim 😌 şaka gibi 7 gün gecikti benim resmen 😌 bu ay hepimizin yüzü güler insallah dileyen isteyen herkesin .. 🌸
Annecim04 Bfduam niye böyle gecikiyor ki ya doktoruma gidersem soracağım bi sebebi var mıdır ki diye 😏
Bfduam Tusami kuzum forumda farklılıklar mı oldu yer imgeleri vs gördüm? Adetim bugün bitiyor, bir kaç gün sonra başlaycam, sen?
Tusami Bfduam benim yumurtlama dönemi deniyoruz bakalım takip yapmıyorum strese sokuyor, zaten belli akıntım oluyor çok bu dönemde