CBE13 h61 benim yengemde de pcos var 4 yıl olmadı çocuğu çok iyi bir doktora gitti önce pcos ilacı kullandılar değerleri düştü bir de gizli şekeri vardı onu da tamamen düşürdüler sonra da tedaviden hemen sonra oldu ha bir de BERALİFE sayfasında hamilelik setini yengeme de aldım etkisi oldu
yuksell07 Bfduam yumurtlama adetminn13 günü yani 20 eylude oldu lekenme ise adetimin 17. Günü yani 24 Eylül’de oldu
Sevgiarf Kızlar 3 gün geciktim ama test yapıyorum negatif normalde çok düzenlidir. Ne yapsam bilemedim
Tusami Bfduam canım ne durumdasın ? Benim bu gün adet olmam lazım olmadım, dün test yaptım negatifti hiç bişey anlamadım 🤷♀️
Bfduam Tusami kuzum benim geç yumurtlama oldugundan sanırım adetde gecikecek. Adetin seninde one geliyor di mi ondan test yaptın? Dur bakalım kırmızılar gelecek mi?
Sevgiarf Kbrasln almanyadayım 10 gün geçmeden kan veremem maalesef. Yarın biraz daha düzgün bi test alıp yapacam😂
Tusami Bfduam bu gün olmam lazımdı olmadım; testte yapmadım bu gün, yarın olmazsam yine beklesem mi son bir test var elimde yapsam mı ?? Of böyle durumlarda bi an önce adet olmak istiyor insan olsun bitsin!
Tusami Bfduam 26 günde olmuştum, bu ayki yumurtlama gününe göre yine 26 olması lazım ve bu gün 26 gün oldu
Tusami Bfduam yok bi kaç aydır hissediyorum adet olacağımı en azından bir gün önce sökülmeyi hissederim, ne sökülme ne bir kasık ağrısı hiç bir belirtim yok gebelik belirtisi de yok, yarın son testimi de yapıcam eğer sabaha kadar olmazsam tabi
Bfduam Tusami bakalım gelir mi, gelmezse gec dollenmedir belki. Benimde yumurtlama geç oldugundan uzadı bat, normalde 2 günüm vardı.
Kbrasln Tusami bnde de hoc bir belirti yok sadece arada bacak ağrısı var yarın bat günüm bekliyorum test de yapamdim muhtemelen adet olurum