Tusami yuksell07 dün yumurtlama bu gün çatlama olmuş olabilir çatlama olunca ovulasyonda pik göstermez, yada erken yumurtlama olmuştur bu da yerleşmedir takip en başından yapsaydın o zaman bilirdik, inşallah yerleşmedir
Tusami yuksell07 o zaman umutlandırmak istemem ama yerleşme olabilir , 14 te çatlama döllenme 3 gün sonra yerleşme olabilir mi bilmiyorum ama aklıma başka bişey gelmedi
yuksell07 Tusami bilmiyorum valla cnm bugün yine geldi 3-4 damla şeklinde ara ara geldi lavaboda peçete sikiyorum birşey yok daha sonra iç çamaşırıma bir damla kadar geliyor ağrım falanda yok
Tusami Bfduam yumurtlama kanaması 14 Eylülde oldu ya 14 ya 15 i yani test yaptığımda ya 11 ya 12 gün geçmişti…yarın test alıp tekrar bakıcam 😞
Tusami Bfduam canım ne durumdasın ? Benim bu gün adet olmam lazım olmadım, dün test yaptım negatifti hiç bişey anlamadım 🤷♀️
Bfduam Tusami canını sıkma, bi dahaki aya umutlar olur yune en kötü. Bu da ha dedin mi olmuyor işte baksana.
Bfduam yuksell07 ins yerleşme kanamasıdır canım, ben yaşamadım. Yumurtlama ne zamandı ona göre belkide yumurtlama kanaması da olabilir?
yuksell07 Bfduam yumurtlama adetminn13 günü yani 20 eylude oldu lekenme ise adetimin 17. Günü yani 24 Eylül’de oldu