EsrSvm Zuzununannesi01 Zuzununannesi01 Allah razı olsun canım hepimizin inşaallah ❤️ Bugün 11. Gün aşılamanın.3 gün kaldı test yapmama ama adet sancılarım var 😔
EsrSvm Bfduam Aynen öyle canım ama yalan yok Aşılama süreci çok yıprattı beni.Direkt tüp bebek olsaydı belki böyle hissetmezdim 🤦🏻♀️
Zuzununannesi01 EsrSvm bende adetimi bekliyorum doktora gideceğiz kararsızım tüp bebek mi yaptırsam diye
Bfduam EsrSvm yıpratmaz mı, her işlem ayrı emek, bekleyiş, sabır manen, madden. Ama şu var, yaşamadan bilemezdin ki sonucu? Öyle düşün. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur diyelim, üzme kendini hiç.
EsrSvm Zuzununannesi01 Tüp bebek raporu çıkartmıycaksan bence 2.aşılama yaptırma canım ben sonucumu almadım henüz ama biliyorum ki negatif.Rapor olayı olmasa ben direkt tüp bebek yaptırırım.2 senedir gebe kalmaya uğraşıyorum ama en zor dönemi şu 2 aylık aşılama dönemiydi.İster istemez beklentin fazla oluyor sonra bakıyorsun ki adet olmuşsun.Çalıştığım için izin olayı ,hastanem şehir dışında olduğu için git gel olayı,tedavi masrafları 🤦🏻♀️ Bazen nefes alamıyorum sıkıntıdan.Tüp bebekte en azından %50 şanş aşılama da ise %10
yuksell07 Tusami Tusami EsrSvm Bfduam kizlar birşey soruca. Sizlere dün adetmin 17 günüydü benden soluk kahve lekenme geldi 4-5 damla devami gelmedi bekledim bekledim yok biyle birsyele karşılaştınizmi bugün de hafif hafif sol kasık ağrım var rabbim hayırlara vesile kilar insallh 🤲🏻
Zuzununannesi01 EsrSvm valla canım raporla arada çok fark yokmuş bi gidip konuşacaz doktorla ona göre karar vereceğiz artık
EsrSvm Zuzununannesi01 Raporun şöyle avantajı var 3 tüp bebek indirimli oluyor %30 %25 %20 şeklinde canım bizim şartlarımız uyduğu için çıkarıcaz.Ama sen düşünmüyorsan kesinlikle direkt tüp bebek dene ❤️
Zuzununannesi01 EsrSvm raporlu 7000 raporsuz 9000 dedi sekreter ilaçlar dahilmi acaba ben aşılamada kendim aldım çocuk olunca devlet karşılamıyormuş tüp bebekte nasıl acaba yine biz alıyorsak 15 i bulur o zmn
EsrSvm yuksell07 Kuzum bende de bazen oluyor ama kesilme olmuyor bende adet gününe kadar kahverengi gelip sökülüyor.Belki geç yumurtlama olmuş olabilir
Bfduam yuksell07 ins yerleşme kanamasıdır canım, ben yaşamadım. Yumurtlama ne zamandı ona göre belkide yumurtlama kanaması da olabilir?
Tusami yuksell07 dün yumurtlama bu gün çatlama olmuş olabilir çatlama olunca ovulasyonda pik göstermez, yada erken yumurtlama olmuştur bu da yerleşmedir takip en başından yapsaydın o zaman bilirdik, inşallah yerleşmedir