Ezoveannesi Meyland hiç fırsatın oldu mu bilmiyorum ama bebek hemşireleri reyap’ın inanılmaz güler yüzlüler benn malesef iki kanama bir böbrek taşı nedenleriyle yanlarına çıkmak zorunda kalmıştım şimdi düşünüyorum da iyi ki diyorum doğru doktor ve hastane seçmişim
Meyland Ezoveannesi hayır canım hiç bilmiyorum bebek hemşirelerini. Umarım iyidirler dediğiniz gibi🙏🏻🙏🏻 Çok geçmiş olsun size bu arada. Atlatmışsınız çok şükür🙏🏻🙏🏻
ElifZenginUral Meyland doğrudur herkes yaşadığına göre yorumluyor.kötü bir olay yaşamışşınız onun dışında kötü birşey ile karşılaşmamışsınızdır umarım
Meyland ElifZenginUral kişiye göre muamele yaptığını düşünüyorum Orhan Ateşer in. Ben bu bebeğe sahip olabilmek için mesleğimi bıraktım. Bankacıydım. Ona çalışmadığımı söyledim. Hiçkimse bu muameleyi haketmiyor bence. Evet kötü bir tecrübeydi o olaydan sonra devam etmedim kendisiyle daha kötülerini de yaşamamak için. Allah kimseye yaşatmasın🙏🏻
Glmgkcmm Meyland yaaaa evet ben bu olaydan bi kere daha okumuştum isge yogun olunca bozuluyor demekki doktorlar
Meyland Glmgkcmm aynen canım popüler olunca havaya giriyorlar sanırım. Herneyse. Ben yaşadığımı anlattım. Herkes kendine yakışanı yapar. Ama sessiz kaldığımız sürecede bu muamelelere maruz kalırız. Ben bu hareketi haketmediğimi düşündüğüm için bıraktım. Şikayet etmeyi de planlıyorum sağlık bakanlığına
Glmgkcmm Meyland içiniz nasil rahat ediyorsa bence ben ilk bi kurtaj yaşadım malesef kalbi durdu bebeğimin sedat bey yapmıştı herseyimi biliyor diye yine ona gidiyorum bakalim hayırlısı ile sağlıkla alalim kucagimiza bebeklerimizi
Meyland Glmgkcmm üzüldüm canım. İnşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.🙏🏻 Doktoruna güveniyorsan ,rahat hissediyorsan önemlin olan o. Dediğim gibi ben saraydayım tavsiye üzerine buldum onları da. Başka tanımıyorum kimseyi. Şans sanırım biraz da