ElifZenginUral pozitif mi!! İlk onunla başladım 10. Haftamda kanamam vardı. Saraydan gidiyorum ona çok methini duymuştum özellikle seçmiştim onu. Kanamam olunca tabi o panikle saraydan geliyorum dememişim. Beklemiş beni. Yolda bana bir fırça çekti. Nerde kaldın kardeşim. 1 saattir seni bekliyorum. Ailem beni bekliyor senin yüzünden. Basit bir lekelenme için herkes ayağa kaldırdın. Altı üstü acile gidip bi kalp atışını dinleyeceksin diye.zaten kanamadan panik olmuşum bide fırçası neye uğrasığımı neye üzüleceğimi şaşırdım. Ağlaya ağlaya gittim hastaneye. İçeri geçtiğimde yanıma gelirken sinirden sandalyesini devirdi. Bir gece hastanede yatırdı. Demekki dediği kadar da basit bir lekelenme değilmiş. Bebeğimin kalp atışları 109 a düşmüş.
Kusura bakmasında özel şlgi görmek için özel hastaneye bir dünya para döküyoruz ilk tahliller için 600 tl para bayıldım hastanesine. Bizede para batmıyor. Ona azar işitmeye kendimi ezdirmeye gitmiyorum. Devlet hastanesinde olur onun yaptığı ancak. Ki onların bile böyle birşeye hakkı yok. Hipokrat yemini nerde kaldı?