Merhaba, bende hiç ağrı falan olmadı memlekete gitmeden kontrole çağırdı doktorum, (ozaman 24haftadaydim)gittik üç defa ultrasona girdim anlaması için, bi baktı rahim ağzı kısalığı olmuş, 18mme düşmüş acil yatış verdiler serumlar enfeksiyon için antibiyotik iğneler sabah akşam ciğer geliştirici vuruldum, ona rağmen kisalik ertesi gün 12mme düşmüş acil serklaj oldum, iki gün yattım hastanede, ne sağa döndüm ne sola öylece yattım belimin altına yastık koydular, ayağımı da biraz hava da bıraktılar, eve gelince de çok dikkat ettim ikinmamaya, katı şeyler yememeye çalıştım, iç çamaşırımı temiz tuttum, her tuvalette yıkadım, 46 gün oldu olalı, hep yatıyorum wc duş harici kalkmıyorum, Allaha şükür 31+6 olucam yarın, en kötü günleri atlattım, ama yine risk var bir hafta önce gittiğim de bebeğin başı dikiş yerine yaklaşmış idrar torbama baskı yapıyo, onun dışında sorun görmedi çok şükür.. 10 günde bir çağırıyo kontrole.. Bence olun açılma hiç iyi bisey değil benimde oldu bebeğin el parmak uçları oraya girmişti doğum olacakmış nerdeyse ertesi gün baktıkların da poposunun bi kısmı girmişti..iyiki olmuşum diyorum, erken doğum olmadı en azından.
Allah izin verirse kasılma ağrı çoğalmazsa 36 haftada alacak dikişleri.