Rceyda Saadet14 üç dört gün sonra lekelenmem oldu ama rahimden gelen bir kan değil o iğne batırdıkları için ciltte yaralnma oluyor onun kanaması. Spinal anestezi ile oldum ben hiç acı hissetmedim sonrasında spinalfen kaynaklı bel agrım oldu iki gün ama bebekle ilgili hc bir sorun yasamadım onun yararına bu operasyon orda durması için. Siz doktorunuza güvenin😉
Ftsclskn Saadet14 Yaptırmanı öneririm, ilerde pişman olmayın. Hayati bir şeyi yok zaten, bu sizin ve çocuğunuz için bir önlem.
GulcanDongel Saadet14 evet bende kullanıyorum proluton iğne, sabah akşam progestan, krem vermedi bana gerek görmediği için.. Evet atlattım şükür doktorun ne diyorsa onu yap mutlaka ben dinledim, ıyiki dinlemişim yarın 32 olcaz inşallah 🥰
GulcanDongel Saadet14 eve mesajımı okumadın heralde canım ustler de uzunca yazmışım. 31temmuzda oldum.
Saadet14 GulcanDongel Ayy okudum canim kusura bakma isme bakmamıştım cok sağol bende yarin devlete görünüp ona gore yaptircam insallah
yigitegenin_annesi Saadet14 nasul anladınız açılmanız var bildiğim kadarıyla 30. Haftaya kadar altan muayene edilmiyor
Saadet14 yigitegenin_annesi Detaylim vardi ultrason da gordu alttan bakcam dedi bakti hatta ben ıkındım o zaman soyledi. Bir de bana sordugu ilk soru agrin mi var oldu bende belim ve bacagim cok ağrıyor uyusuyor basamiyorum dedim. Onlar dogum belirtisiymis nasil dayandin dedi. En bastan beri agrilarim oldugu icin alistim galiba dogal normal geldi bana dedim cok acilmam yokmus sadece hunilesme varmis. Ama bir gun wc de eline bebek gelir dogum yapiyorum diye gelirsin bana dedi. Ben 23.haftadayim yasamaz cok kucuk dedi. Fitil progestoren igne vajinal krem bir de agri kesici hap verdi dupbaston
iremgun Saadet14 açılma varsa vakit kaybetmeden olun derim. Ben 12. Haftada oldum 39+1de doğum yaptım🤲
GulcanDongel iremgun ay canım nasılsın, dogurdunmu😇 seninle konuştuk hatırlıyorum, ne zaman dikişler alındı acaba.
Mom51122 iremgun Saadet14 Rahim açılması, rahim kısalmasının sebebi ne peki kızlar. Kimlerde oluyor bu durum