Reyhandmrl Deletedmom9823 hayırlı olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Bende çarşamba sabah sezeryana gireceğim . Aşırı derece korkuyorum panik atağım var. Açık emara bile giremiyorum . Boğazlı kazak bile giyemem o derece . İnşallah güzel geçer bende evladıma kavuşurum . Gözünüzaydın tekrar 🌺🧿
merri07 Sinem12345 ben bugün 35 haftalık oldum (13 eylülde yani)..18 ekim dedi doktor (normal doğum için yani).. benimki hala tepede, top gibi, sizinki erken inmiş sanki. Sordunuz mu doktora? Bebeğinizin kilosu ne kadar?
irem95- Deletedmom9823 sağlıcakla büyüsün inşallah (: sancılar suni sancı mı yoksa kendi sancılarınız mıydı
zumre28 Deletedmom9823 açılmanın olması için sancı şart değil yani öyle mi ? Bende 38+5′deyim oğlumu kucağıma almak için sabırsızlanıyorum ve sancım gelmedi diye de üzülüyorum açıkçası. sizi de tebrik ediyorum Allah hayırlı ömür versin evladınıza çok geçmiş olsun. 🌸
zumre28 Sinem12345 benimde 36. Haftada karnım aşağıya indi hala doğurmadım 🤣 38+5′deyim panik yapmayın. 😇
Alyaesmaa zumre28 Evet hem karnım sertleşiyor hem adet ağrısı gibi ağrı gelip gidiyor o sancı oluyormuş
Tugbamete Deletedmom9823 hadi gözün aydın canım Allah ömrünü bahtını açık etsin analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🙏🏻 Bende normal başlayıp sezaryene döndüm ve o kadar rahattı ki hem doğum hem sonrası gerçekten insanlar neyini kötülüyor bu kadar anlamıyorum
Sevgikaya1525 Deletedmom9823 ah benimde sancılarım var dua et bu gece doğumum olsun cnm beni de ewe yoladılar 1 santim açılmam var diye rabbim sağlıkla büyütmeyi nasiğ etsin çok geçmiş olsun☺️🙏bana da dua et de beklemedym bari doğum oldun sancılarım var çnkü ölüyorum
Curcu Deletedmom9823 öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün. Sezeryanda yapıştırma olunca iz kalıyor mu acaba? Yani ben de dikiş izlerinden korkuyorum da
Eylem_kaya07 Deletedmom9823 hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallah 💜 sen 3 gündür uykusuzsun ben ise 18 gündür+ 2 gün sancı çektim onu da hesaba koyarsan 20 gündür toplasan günde 3-4 saat anca uyuyorum 🤦😢
Deletedmom9823 KIZLAR KUSURA BAKMAYIN HIZLI YAZAMIYORUM BEBEME ADAPTASYON SÜRECİ OLDUĞUNDAN 🙏🏻 yavaş yavaşta olsa herşeyi anlatcam😀😀
teachervera Deletedmom9823 Kuzum sana şeyi soracağım herkes sezeryanda dokunma çekiştirme bastırma hissettik diyor ben hiç bir hissetmedim sen hissettin mi
Yagmurgencaydin Deletedmom9823 sanki birebir benim Doğum hikayemi anlatmışsınız aynı gün doğmuş bi de Allah analı babalı büyütsün hala dikişlerim ağrısa da o korkutulan uykusuzluk falan sevgisiden dolayı beni hiç etkilemiyor çok şükür kucağıma aldım ya o yeter 🥰
Hifaefraimm Deletedmom9823 maşallah o kadar acıya rağmen 17saate rağmen böyle gülerek anlatmak bizede nasib olsun ama senin çektiğinden değil bacım sen cok çektin😂😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️