123-4 36+2 normal.istiyorum, doktorum da normal destekliyor

Aysel0707 canım bebeğin kilosunu annenin yedikleri maksimum 300 gram etkileyebilir mesela sen günlük kalori alımını 3 katına çıkarırsan o zaman 300 gram fazla olabilir bunun dışında tamamen anne ile bebek arasındaki plesentaya bağlı damarların durumuna bağlı. Anlayacağın biraz genetik

123-4 36+1 deyiz şuan doktordan çıktım 3 kg dedi benim sezeryan olacak bakalım o güne kadar nekadar alır

ilahiliaa26- Ben pek sorun etmiyorum ya 3kilo olsun yeter diyordum hep zaten çatım dar zor doğurdum ilkini😊 Ben 3500 eşimde 3500 doğmuş bize çekmiyor bebeklerim 2küsür doguyo. Doktorumda zayıf demedi ama normal görüyo 2800 kiloyu

Alyaesmaa bende normalde takmıyordum ama bebeğim Yarık dudak doğacak beslenemezse zaten kilo kaybı olacak inşallah alır 3.200ü görsem yeter bana Doğunca da gidiyor 200 300 gram zaten hayırlısı olsun artık 🌹

123-4 benimkisi de 36+0 da 3 kiloydu ama bence normal doğumun ne zaman belli mi tarihin ☺️

Cumartesi 38. Hafta da 3250 ydi oğlum. ☺️🙏🏼 Ama başı yerleşmemişti henüz. Bir de çatı kemiğim elips şeklindeymiş. Bir hafta daha bekleyelim bakalım yerleşecek mi dedi doktorum. Beklemedeyiz. 🌝 sanki yerleşti gibi altta hissediyorum ama emin de değilim tabi. Normal düşünüyordum hep ama çatı olayı durumu değiştirebilir 😢

123-4 benim de 36.haftada 3200 Gr dedi 38+3 haftalıkken yine 3200 gram doğdu ve doktorum her gittiğimde iri bebek diyordu o kadar da iri doğmadı

makbulekckdmr Adet tarihinide göre 2 ekim ultrason göre 22 Eylül hangisi olacak bekliyorum