Serap777 Flower_000 oğlunuz kaç yaşında yada nasıl isimler etkili olduğu için çok merak ediyorum benimde oğlum olcak ismini Alparslan düşünüyorum ama nasıl bi karekter olur bilemedim bilgi verirmisin canım yada etrafında varmı bu isim den
Taze1anne uzlet Çoğumuzun taşıdığı isimlerin aslında doğayla bir ilgisi vardır. Ben pek inanmam böyle şeylere ☺️
Taze1anne elfmoom hahahahah hayatım hiç GS lı gibi davranma umuttur tuttuğun takımı 😂 eğer erkek olursa bebiş 🤩 asil de çok güzeeeel ama benimki beğenmiyor 🥴
Cbusra93 Taze1anne benim oğluşumun adı da Ali Aslan 🦁 olacak inşallah😇 ben kime söylesem çok güzel isim diyip duruyor
Taze1anne Sabirellaaaa Aa büyüklere neymiş canım 😌 çok sinir olurum böyle şeylere büyüklerin müdahalesine ya 😕
Yonca0123 Taze1anne eşimin adı Aslan ve ciddi anlamda her insan ismini taşıyor sağlıkla kucağınıza Almayı Rabbim nasip etsin
mutlugebeee Yonca0123 eşinizin huyu suyu nasıl acaba😂 Bende Aslan koyucam ama inşallah ağırbaşlı asil bir çocuk olur inanırım çünkü karakterin isimle alakalı olmasına😂
gamzeeee07 Yonca0123 peki eşinizin karakteri nasıl? Ben de Aslan düşünüyorum ama hiç bu isimde tanıdığım olmadı
Taze1anne Sevilss İki isim koyduğumda muhakkak isimlerden birini söylemicez, öyle olunca da ben sevmiyorum iki isim koymayı 😕