denizdalgasi1 Elaiht ben neredeyse o ağrıyı 3 haftadır çekiyorum ama yarın 39 oluyorum hala gelmedi benimki 😂 ama belki senin 1 haftaya sancıların başlar endişelenecek bir şey yok yani ama gene de doktoruna belirt kontrolünde ben belirttim normal dedi
Elaiht denizdalgasi1 anladım canım bu hafta ilk defa nstye giricem o zaman da kendi görür sanıyorum, sana da kolay bir doğum diliyorum 🥰
ahemsiree Elaiht doğuma hazırlık sancıları canım evet düzenli sancılar olmadığı için endişelenme normal yani o hissettiğin
ahemsiree denizdalgasi1 2 paket 43lu 86 tane 1 numara yapmış oluyor ve emin ol yeter artar bile ben çok daha az aldım hiç endişelenme yetmediği yerde hemen alınabilcek bişey bu. Bebişin kaç kilo
denizdalgasi1 ahemsiree tam 3 kiloydu kuzum geçen hafta bu hafta belki almıştır 100 gram falan biraz zayıf bir bebiş benimki ama normal dedi gelişimine seninki kaç kilo
ahemsiree denizdalgasi1 denizdalgasi1 bizimde öyle kuşum ama bence zayıf değil bu hafta bakalım kaç kilo oldular, bide içerde yerleri daraldığı için ölçümlerinde sapma olabiliyor doğduklarinda daha fazla olabilme ihtimalleri var yani
denizdalgasi1 ahemsiree bana çok zayıf gelmiyor zaten kuzum hem doğması da daha kolay olur 😂 bende öyle zayıf doğmuşum benim kız da aynı ben olacak gibi 😂
denizdalgasi1 ahemsiree onların hepsini mustela aldım canım tek onu güvenilir buldum tabii o da ne kadar doğalsa ama bir yerde okudum masaj olarak zeytinyağını süreceğim çok rahatlatıyormuş hem gaz olarak hem öksürük olarak hem de ciltlerine iyi geliyormuş sen neler aldın 🥰
ahemsiree denizdalgasi1 Mustela aldım canım bende şampuan losyon ve pişik kremi olarak, yağ almadım bebislerin gözeneklerini tıkıyormus çünkü bende ihtiyaç olursa zeytinyağı kullanmayı düşünüyorum 😄
Dilose denizdalgasi1 ya ne kadar güldüm yorumlarınızı okurken İnan ben doğuracam herhalde bu gidişle 😄😄😄
Dilose ahemsiree o kadar güldüm ki yorumlarınızı okurken ha şimdi görecem o diyecek doğurdum diğeri diyecek am yok ben doğuracam bu gidişler 😄😄😄
denizdalgasi1 Dilose ay ne güldüm var ya 😂😂 kaç gündür açık bu konuşma ikimizde doğuramadık yok doğuramayacağız inandım ben 🤣