ahemsiree Dilose haftayiz kaç? Bugün kontrolden geldik benim kızın kanala girme gibi bir niyeti yok doktor doğurmucan galiba diyo 😄😄 perşembe bir daha çağırdı
Dilose ahemsiree hayırlısı inşallah perşembe doğurursun diğer arkadaş da doğurmadı bence sesi çıkmıyor doğurdu merhaba mu acaba 🤔🤔
ahemsiree Dilose Sesi çıkmadığını göre galiba duyurdu kiiiz benden önce mi doğurdun @denizdalgasi1 😂😂
denizdalgasi1 Dilose ahemsiree yok kızlar ne doğurması sabahtan beri dışarıdaydım bugün 😂😂 hiç telefona bakamadım uygulamaya gene hiç giremedim yürüdüm bütün gün belki akşama doğururum ama sancı yok yarın da kontrolüm var
denizdalgasi1 Dilose ay ne güldüm var ya 😂😂 kaç gündür açık bu konuşma ikimizde doğuramadık yok doğuramayacağız inandım ben 🤣
ahemsiree denizdalgasi1 bende cikcam birazdan yürüyüşe kontrolümüz vardı bugün benim kız kanala yerlesmemis gelmeye dair hiçbir belirti vermiyor Perşembe tekrar gitcez bakalım nasıl olcak pozisyonu, sende haber ver gelişmelerden 😊
denizdalgasi1 ahemsiree bizimki kanalda ama ne gelen ne sancı 😂 bakalım yarın ne olacak doktor ani kararla suni verir diye çok korkuyorum çünkü sana sancıların böyle devam ederse suni verebilirim demişti ve korkuyorum 😁
denizdalgasi1 Dilose bana 40ı bile geçecek gibi geliyor ama çünkü doktorum yarın almazsa anca haftaya kalıcak bir de sancılarım da gelmezse yandım yani ben 😂🤦🏻♀️ sende durumlar nasıl 30 haftalıktın galiba
Dilose denizdalgasi1 gelir gelir merak etme benim de kanalda öyle bekliyorum bende ağrılarım var işte belden hafif kasıklarımda falan
denizdalgasi1 Dilose bende sadece bel ağrısı kanala 32.haftada girdi ve ben 35.haftadan beri bel ağrısı çekiyorum neredeyse sancı çeksem daha iyi 🤦🏻♀️
denizdalgasi1 ahemsiree eğer yarın kontrolden gelirsem hemen yazıcam fakat doğurursam da kendime gelince yazarım 🤣🤣 hep aklımdasın
denizdalgasi1 Seymagedik normal canım ben de öyleyim kasık ağrım hamileliğimden beri var zaten ama bir de bel ağrısı var bende